Apis ve Zeus Birleştirmesindeki Zarar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MaouSan1327 tarafından 2 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. odin demişki biz söyledik.yapsaydınız demiş.peki sordunmu odin kardeş adamın uridyumu varmı.parası varmı.bu oyunu oynayan herkes senin gibi zengin değil..emek var bu oyunda..oyuncularda..ama sizin oyuncu katili saçma güncellemelerinizle o emekte artık heba oldu gitti..ne diyebilirimki çoğu oyuncu apise ve zeusa ulaşamayacak..oyuncusuzluktan modlarla adminler vs yaparlar artık oyunda karşılıklı..sonuç :darkorbit yallah goodbye..

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Keşke elimde olsa 1 Uridium yapardım fiyatları :D
    Bu güncellemeyi bizim yaptığımızı sanmıyorsunuzdur umarım.

İyi forumlar.

3. Tabi ki sizi suçlamıyorum ama odin in verdiği *** cevap garibime gitti.bende bu konuda magdurum.apisim var zeusu nasıl alabilirm diye düşünüyorum.ama sizde takdir edersiniz ki bu güncelleme oyuncuların aleyhine..oyunu eğlenceli ve tutkulu bir hale getireceğine oyundan soğutan ve zorlaştıran bir mantığı var..
    Neyse amacım polemik yaratmak değil..İyi günler..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Kasım 2019
  4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

İlk olarak forum takımının üyesi olan birine karşı kullandığınız ülsup konusunda sizi uyarıyorum! GIŞ ve Forum Kuralları gereği moderatör ekibine karşı bu şekilde bir mesajı tekrar yazmanız durumunda ceza alacağınızı size açıkca belirtiyorum.
    Bu durumdan mağduriyyetinizi farklı şekillerde merkez ekibine rapor ediyoruz zaten. Bu durumun yeni başlayan, gelişmekte olan ve hatta
    gelişmiş oyucnular için zor olduğunu biliyoruz. Ve bu durumu defalarca kez rapor ettim, edeceğimde.

İyi forumlar.

5. Yapacak bir şey yok, yeni sistem böyle artık :(