Apis Ve Zeus diroidlerinin slotu artırılmalı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve YENİLMEZ»тя« tarafından 1 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce ?????

1. Evet Olmalı

64,0%
  2. Hayır

36,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. apis ve zeus aşırı rakamda uridıum verdik ve almaya çalışan bir çok arkadaşımız var fakat o kadar pahalı olmasına rağmen irislerden hiç bir farkı yok !! slotları 3 veya 4 olmalı ya da % 5 vuruş gibi bir özellikleri olmalı diye düşünüyorum

]*OPTİMUSPRİME*[ bunu beğendi.
  2. gerek görmüyorum.

3. bencede gerek yok sonuc olarak apıs ve zeusu olmayanlardan daha fazla sılah ve kalkana sahıp oluyorsun sonucta :)

4. sacred

sacred User

simdi söyle eyer bi goli isen ve sistem eskisi gibi olsa 2-4 lf3 fazladan iş görür fakat bi aegis bi citadel olnca 2-4 lf3 kurtarmıyo ve cok etki yaratmıyo bu drumda ek bi özellik getirile bilir

5. dostum bunun ıcın sınıf tasarımları var ELITE olanlar :)

6. BENCE HAKSIZ SIN ELİT TASARIMLAR DA OLMUYO AGESİZİ İNDİR MEK ÇOK ZOR HELE LF3 LE DAHADA ZOR LF4 OLACAK İRİS LER DE FAZLA OLMASI LAZM WE APİS ZEUS DROİDİNİN DE AYRI Bİ ÖZELLİĞİ OLMASI LAZM BENCE DİYER DROİT LERDEN FARKI YOKSA NEDEN APİS ZEUS Kİ ??? Bİ DE O KADAR URİ İSTİYO ???

7. karaypli

karaypli User

bencede 40/30 hasar kalkan olsa iyi olurdu 2,500m uri ile peti dizersin ucus duzeni falan herseyi alirsin ama 2500 uri ile sadece 4 tane laser kalkan slotu satin aliyoruz

8. Merhaba ,

Tamamen büyük harf kullanarak yazı yazmamaya dikkat edelim. Çünkü bir çok ortamda büyük harf hem hoş karşılanmaz hem de yasaktır.

İyi forumlar.

9. dostum ama apısı ve zeusu olmayanlardan daha avantajlısın zaten..

10. Apis ve Zeus'un İris'ten farkını, İrislerinizi patlatırsanız daha yakından ve bir daha unutmamak üzere fark edersiniz ;)

ŻΣќΊ_©λŊ_ЌŘλĿ bunu beğendi.
  11. KARANLIK

KARANLIK User

Bencede uygun şuanki hali.Ancak ek slotton çok yeni bir özellik gelmesi taraftarıyım.

12. İristen daha güçlü işte ne gibi bir özellik istiyorsunuz anlamadım :)

13. KARANLIK

KARANLIK User

İristen daha güçlü nasıl oluyor ?

14. Tüm irisleriniz patlasa bile apis ve zeus daha güçlü olmaları bakımından ( DAHA AZ HASAR ALMALARI ) daha uzun dayanırlar hiç değilse 2 tane diroidiniz kalmış olur :D

15. konuya destek veriyorum. çünkü apis/zeus'un iristen başka bi özelliği yok ve 2si birlikte 2mil küsür uri ediyor neden bu kadar pahalı ki. 4 tane lf3-lf4 fazla diye ne fark edicekki yani bnce gereksiz. bn almam yani.
    biz özellik vs getirilmeli ki verdiginiz uriye değsin demi??

16. desteğin için teşekkürler :)

17. ᏠPOLİS

ᏠPOLİS User

Bence sen haksızsın. 31 lf3 8 iris enforcer ile yan istandart düeyde bir gemi ile ageisi rahatlıkla kesebiliyorum, lf4 yada lf3 olması bişey değiştirmez, konfi düzmeyi bilirsen her türlü kesersin ztn.

Birde şu var, 9. ve 10. diroit olarak apis ve zeus geldi, hatırlatırım seskiden bunlar çok aşırı özel etkinliklede 1. gelene verilirdi k ibuda imkansız gibi bişeşydi.

18. anakin5555

anakin5555 User

Olabilir, ama full bo2 ve lf3 olmanın masrafı artar, yinede +1

19. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümünün aşağıdaki kuralına göre konunuz kilitlenip arşive taşınmıştır.

Bölüm kurallarına buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.