apis ve zeus diroitleri hakkında yardım

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve joetly tarafından 26 Ekim 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. joetly

joetly User

Merhaba

Gemim venom,solace 8 iris 10 pro lazer ve geri kalan lf4
    zeus 8 parça ve apis 15 parça

şuan premium + %25 indirim ile birlikte toplam 980 bin uri civarına alabiliyorum mevcut 880 bin uri var. sistem değişecek ve almam zorlaşacak. sizce en azından zeus tamamlamalımıyım 680 bin uri. yoksa 8 iris için komple %16 geliştirme mi yapmalıyım?

yardımlarınız için teşekkürler.

2. Şahsen ben Zeusu 420k urideyken almıştım güncellemeyle almak zorlaşacak diye. Eğer sürekli zeta yapan biriysen almana gerek yok biriktirip zeus gününde açabilirsin dersen ki uğraşamam bununla alabilirsin. Ben 375 anahtar biriktirmiştim Cyborg için parça topluyordum bu esnada normal günde 350 anahtardan 27 parça Apis çıkarmıştım.

joetly bunu beğendi.
  3. joetly

joetly User

aslında zeta yaparım. yani haftada 1 yapmaya çalışıyorum. bende sayborg için parça toplamaya çalışıyorum şuan ama önümüzdeki yeni güncelleme ile direk tamamlamak olmuyormuş galiba. o nedenle acaba şimdi mi yapsam dedim.

cevabın ve önerin için çok teşekkürler sayın Flawless

4. O uriyle eğer indirim+vip varsa şansa bağlı olarak 12 civarı zeta yapabilirsin diye düşünüyorum (Kapıdan geri gelen uridiumlar hariç) ki bu da 600 anahtar eder. 600 Anahtarla Zeus gününde açarsan Apis yüksek ihtimalle tamamlanır diye düşünüyorum burada şans faktörü önemli tabi.

joetly bunu beğendi.
  5. yeni güncellemede zeus almak zorlaşcak mı

joetly bunu beğendi.
  6. joetly

joetly User

sayın Derbeder ben yeni sistemi görmedim açıkçası. test server da oynayanlar yada mod lar detaylı bilgi verirlerse seviniriz. parça parça alınacak diye yazıyorlardı. direk tamamlanamayacakmış. yani yeni güncelleme hakkında detaylı bilgiye ulaşamadığım için yardım amaçlı açmıştım konuyu açıkçası. bende tam bilmiyorum.

sayın Flawless çok teşekkür ederim ilgin için. zeta ya devam edicem gibi gözüküyor.

7. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Yerinizde olsam zeus droidini alırdım devamında yeşil kutu açıp apis parçası çıkartırdım.

İyi forumlar.

joetly bunu beğendi.
  8. joetly

joetly User

Sayın Aery cevabınız için çok teşekkürler.

Test server da oynadınız mı? Yeni sistem tam olarak nasıl olacak her bir parça için belli bir fiyat varmış ama hala çıkartma şansımız olacak mı? aslında dediğiniz biraz mantıklı. gelişmiş lf4 günleri açarsam hem apis hemde gelişmiş lf4 lerden kazanma şansım olur ama 680 bin uridiumda çok gibi geldi gözüme. şu yeni sistemi biraz bilsem ona göre kesin kararımı vericem ama test server da oynayan yok heralde hiç :(

9. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Çıkartma şansımız hala devam ediyor^^ Fazla zaman geçiremedim test serverinde maalesef :(

Buradan yeni geliştirme ve birleştirme sisteminin rehberine ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Ekim 2019
    .Paradoks. bunu beğendi.
  10. joetly

joetly User

ilgin ve cevapların için çok çok teşekkürler sayın Aery.

4 gün sürem var %25 için o süre zarfında karar vericem. yeni sisteme geçerken 1 adet zeus diroit parçası verecekmiş. zeta ya ayırıp oradan gelecek parçalar ile de minimum a indirebilir miyim eğrisiyle doğrusuyla hesap yapıp karar vereyim. geçtiğimiz cuma 80 adet kutu açtım 1 tane bile çıkmadı. çıksaydı muhtemelen alırdım. artı olarak geçen hafta hibrit işleyici de çıkmadı. sayborg için 10 a yakın hibrit lazım.

off ben biraz daha düşüneyim. çok teşekkürler arkadaşlar. çok yardımcı oldunuz.

eğer bilginiz var ise son 1 sorum daha olacak. ben şimdi atıyorum bu hafta 4-5 zeta yaptım diyelim 5-6 tane çıktı diyelim zeus parçası ve toplamda atıyorum sallayacağım 20 adet parçam oldu. 1 adet parça almam için 33bin uridium mu ödeyeceğim

Birleştirmede “Diroit” filtresini seçerek, Apis ve Zeus Diroitlerini için diroit parçalarını hazırlama planları bulacaksınız. Korsan Sandıkları'ndan Diroit parçalarını daha önce olduğu gibi toplayabilirsiniz ancak buna ek olarak birleştirme sistemindeki parçaları kendi tarifleriyle de üretebilirsiniz.

şöyle bir madde var. birleştirme kısmında hangi malzemeleri istiyor acaba onun bilgilerini bulabilir miyim. malum son 4 günüm :)

edit : her bir zeus parçası için 33 bin uri ve her bir apis için 24 bin uri gerekiyormuş. zaten yazılıymış gözden kaçırmışım.
    hiç düşünmeden zeus u aldım. apis için parça toplamayı düşünüyorum şimdilik. çok teşekkürler herkese yardımları için. konu kilitlenebilir. gitti 680 bin urim :(

Son düzenlenen: 28 Ekim 2019
  11. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Şu an için fazla bir harcama gibi görünebilir ama droidleriniz sayesinde sahip olacağınız ekstra slotlar da oyun içerisinde rahatlatacaktır sizi bir miktar :)
    İsteğiniz üzere konunuzu kilitliyorum.

İyi forumlar.

.Paradoks. ve joetly bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.