apis ve zeus hakkında soru

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve NormanReedus tarafından 3 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. apis veya zeusu kazanana kadar kaç anahtar kulandınız ? ve hangi sandıklardan çıktı?

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Korsan Kutularından Neler Çıkardınız

Konusunu inceleyebilirsiniz.

İkinci olarak , Korsan sandıklarından ; APİS ve ZEUS droidi tam olarak çıkabilmektedir ancak çok nadirdir.

Bunun dışında Yeşil , Kırmızı ve Mavi Korsan sandıklarından APİS Droite ait parça çıkarmak mümkündür.

Ancak Zeus Parçası çıkarabilmek için , ZEUS Gününde yapılan Altın Korsan Sandıklarını toplamanız gerekmektedir ( Not : Bu kutular Yeşil Ganimet Anahtarı ile açılmaktadır )

Son olarak , Konuya üyelerimizin cevap vermesi ve açık kalması için Yeni başlayanlar kısmına taşıyorum

Keyifli Forumlar

3. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Ben apisi Zeus gününde kutu açarak almıştım çünkü Zeus gününde baya çıkıyor :)

4. ben zeus için kutu açarken 2. apis tamamlanmıştı:)

5. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Bence Apis için Zeus gününde kutu açmak daha mantıklı bu sayede hem apis hem zeus parçası çıkartabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Her ikisi içinde zeus gününde kutu açmalısınız.Direk almamalısınız.Zamanla emin olun tamamlarsınız.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.