Destek apis ve zeus parçaları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Colonel★™ tarafından 13 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. benim apis parçam 38 72k uri istiyor
    şimdi apisi alsam uriyle sonrada zeus günüde zeus için kutu açsam
    tamamlanmış olan apis parçası hala çıkar mı yoksa zeus parçası topladıktan sonra ikisini beraber mi açıyım ?
    yani droit aldıktan sonra mesela apis daha sonra parçaları tekrar çıkar mı
    bir arkadaş dedi çıkar ikisini topla aynı anda inşa et demişti
    kafam karıştı???

2. arkadaş uri kullanınca zaten eksik parçaların tamamlanmış oluyor o zaman rahatlıkla kurabilirsin kurduktan sonrada parça çıkıyor ama zaten kurduğun için bir önemi kalmıyor iyi oyunlar

3. Kur sen daha iyi kasılırsın zeus biraz uzun sürebilir.

4. FANTOMARI

FANTOMARI User

elinde kutu varsa bekle zeus gununu biraz sanla bir kaç parca çıkar.

5. hiç anahtar yok zeusun uzun sürceğini sanıyorum
    bide bi sorum daha var full havocum anahtar için zetaya devammı ediyim zeus çıkarmak için ,
    yoksa başka kapımı yapıyım[( hercules için kappa veya lf4 için hades)
    gemim 17lf4 1 tane 212 hasar veren lf4 10 havoc ve 8 iris 32 argeyim

6. kalmıyoda zeusun çıkma şansını azaltırmı ?

7. etkileyeceğini sanmıyorum azaltmaz diyebilirim başka fikirleri olan arkadaşlar varsa onlarında fikirleri sana yol gösterici olur

8. Merhaba,

Öncelikle konunuzu uygun bölüme taşıdım.
    Apis Parçanız tamamlansa bile aynı şekilde çıkmaya devam eder fakat benim size önerim yerleştirip kullanmanız olacaktır, zeusu beklemeyin en azından vuruş ve kalkan olarak sizi etkileyecektir ve faydası olacaktır.

İyi forumlar.

9. peki kapı olarak önerileriniz nedir hangi kapıyla devam edeyim
    özelliklerim yukarıda yazıyor?

10. kardeş apis gününde apis ve lf4 çıkıyor zeus gününde hem zeus hem apis hemde lf4 çıkıyor lf4 gününde ise hem lf4 hemde apis çıkıyor konudaki döngüyü anlamışsındır sanırım benim açtıgım yeşik sandıklardan sarı sandıklardan böyle çıktı sadece kendi adıma yazıyorum başkasında ne çıkmış bilemem bol şans