Apis ve Zeus

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve Bahtiz tarafından 3 Mart 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bahtiz

Bahtiz User

Bakındım ama göremedim o yüzden bu konuyu açıyorum apis ve zeus eskiden apocalypse kutusundan çıkıyordu yanlış hatırlamıyorsam hala o kutudan mı çıkıyor? Bir de sadece o kutudan mı çıkartabiliyoruz obsidyen,kırmızı ve mavi kutularda da oluyor mu?

2. Erlik

Erlik Forum Moderator Team Darkorbit

Selamlar,

Yeşil Ganimet Kutusundan direkt olarak droid çıkma ihtimali var ama çok düşük. Dilerseniz Yeşil Ganimetten parça toplayarak geri kalanını uridium ile temin edebilirsiniz fakat ben size Apocalypse Kutusu açmanızı tavsiye ederim. Bu kutu da direkt olarak droidi veriyor ve Yeşil Ganimet Kutusuna göre daha yüksek düşme ihtimali var.

İyi forumlar.

3. Bahtiz

Bahtiz User

Yeşil kutulardan droitlerin parçası düşüyo esas olarak apoc dan ise direkt kendisi düşüyor tamamdır modum teşekkürler konu kilitlenebilir. Teşekkürler

4. Erlik

Erlik Forum Moderator Team Darkorbit

Selamlar,

İsteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.