apis ve zeusu yaklaşık kaçar anahtarla tamamlayabilirim?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve NormanReedus tarafından 20 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. apis ve zeusu yaklaşık kaçar anahtarla tamamlayabilirim? bu şans işi diyip durmayalım lütfen. şanslı ve şanssız aralıklarını söyleyiniz lütfen?

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Zeus gününde açacağınız kutularla tahmini birşey söylemek zor ancak her ikisininde tamamen bütün parçaları çıksın diyorsanız 4000 bulabilir dediğim gibi birşey söylemek çok zor.

İyi forumlar

-RealMardin- bunu beğendi.
  3. öyle yapana kadar 700.000 uriye apisi 1.500.000 uriyede zeusu yaparım daha az masraflı olur ve daha kolay olur? siz 4000 i yanlış yazdınız heralde ?

4. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Bu iş şans işidir demeden geçemem. Şöylede bir durum vardr, Apis gününde 3 kat apis parça şansı ve full apis yakalama şansınız bulunmakta. Ayrıca bugünde apis %25 daha indirimle inşa edilebilmekte. Ben 50 anahtarda 5 apis yakalayabiliyordum. Zeus gününde 54 anahtarda 6 zeus,4 apis yakalamışlığım bile var ama bunlar her zaman birbirini tutmuyor. çünkü 20-30 anahtarda hiç zeus çıkmadığıda oluyordu.

Elbettte sıfırdan tamamlanmış hallerini alabilirsiniz. Maliyeti ortadadır. Bu günleri beklemekte sabır istiyor :) Ben 15 apis yapınca almıştım ve pişman oldum aldığıma siz bundan fikir çıkartın :)

Bu tamamiyle sizin stratejinize kaldı. 1000anahtar alırsınız, bu dediklerim kadar olmaz suçuda bana bilmeyin mesuliyet kabul etmiyorum çünkü gerçekten şans işi :)

Korsan Kutularından Neler çıkardınız? konu başlığını inceleyerek kişilerin ne kadar kutuda neler yakaladığını görebilir kendinizce bir fikir oluşturabilirsiniz.

Keyifli Forumlar

5. tmm teşekkürler.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.