Apis Veya Havuç Hercules Çıkma Şansı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve muslap tarafından 24 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. muslap

muslap User

Etkinlikleri ne zaman oluyor? planlanıp ona göre mi oluyor? en yakın zaman da ne zaman olur?

HaFİFteN-ArıZaLı bunu beğendi.
  2. Merhabalar;

Etkinlikler sistem tarafından belirleniyor ve başlamadan önce forumda duyurusu yapılıyor.Forumu düzenli bir şekilde takip etmelisiniz.

İyi forumlar.

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Takım arkadaşıma ek olarak ;

Apis ve Zeus Parçası çıkarmak için özel Etkinlik günleri , Apis veya Zeus günü olarak çıkıyor.

Ancak Havoc ve Hercules Çıkma şansını arttıran bir Etkinlik günü şimdiye kadar görmedim.

Bu tür günler sistem tarafından atanıyor bizler ne zaman çıkacağını bilemiyoruz.

Ancak Cuma günleri Yapılan Twicth yayınında bazen hangi tarihte ne çıkacağı duyurulabilmektedir.

Ayrıca bizler hangi tarihte , hangi Özel gün yapılmış not ediyoruz

Dilerseniz bakabilirsiniz Apis - Zeus - LF4 Geliştirme ve Diğer Şans Günleri

İyi Forumlar

4. apis günü ne zaman modum 2 aydır ortada yok zeus var apis yok bi ilgilenin :D parça topladım uri çektim şansa bak ki apis günü yok ortada :D

BGDEMON bunu beğendi.
  5. Havoc'a havuç diyenlere yürekten selam olsun. :D:D

6. Büyük ihtimal apis gününü kaldırmışlardır.

7. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Kaldırılsaydı , bunun bilgisi bize gelirdi

Gerekli cevaplar verildiğine göre , Kilitlenmesi uygundur

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.