Apis Veya Havuç Hercules Çıkma Şansı

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by muslap, Nov 24, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. muslap

muslap User

Etkinlikleri ne zaman oluyor? planlanıp ona göre mi oluyor? en yakın zaman da ne zaman olur?

HaFİFteN-ArıZaLı likes this.
  2. Merhabalar;

Etkinlikler sistem tarafından belirleniyor ve başlamadan önce forumda duyurusu yapılıyor.Forumu düzenli bir şekilde takip etmelisiniz.

İyi forumlar.

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Takım arkadaşıma ek olarak ;

Apis ve Zeus Parçası çıkarmak için özel Etkinlik günleri , Apis veya Zeus günü olarak çıkıyor.

Ancak Havoc ve Hercules Çıkma şansını arttıran bir Etkinlik günü şimdiye kadar görmedim.

Bu tür günler sistem tarafından atanıyor bizler ne zaman çıkacağını bilemiyoruz.

Ancak Cuma günleri Yapılan Twicth yayınında bazen hangi tarihte ne çıkacağı duyurulabilmektedir.

Ayrıca bizler hangi tarihte , hangi Özel gün yapılmış not ediyoruz

Dilerseniz bakabilirsiniz Apis - Zeus - LF4 Geliştirme ve Diğer Şans Günleri

İyi Forumlar

4. apis günü ne zaman modum 2 aydır ortada yok zeus var apis yok bi ilgilenin :D parça topladım uri çektim şansa bak ki apis günü yok ortada :D

BGDEMON likes this.
  5. Havoc'a havuç diyenlere yürekten selam olsun. :D:D

6. Büyük ihtimal apis gününü kaldırmışlardır.

7. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Kaldırılsaydı , bunun bilgisi bize gelirdi

Gerekli cevaplar verildiğine göre , Kilitlenmesi uygundur

İyi Forumlar

Thread Status:
Not open for further replies.