Apıs & Zeus Droidleri Veya Parçaları Alışverişe Gelsin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *****TaYLaN***** tarafından 26 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Gelsin yada gelmesin size kalmış...

1. Evet Gelsin

oy sayısı 13
    52,0%
  2. Hayır Gelmesin

oy sayısı 12
    48,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar biraz geniş düşünelim direk cevaplamayın. Biliyorsunuz ki Apis ve Zeus droidler toplamda 2.5-3m arası uridiuma alınmakta hiç kimse kolay kolay alamıyor sadece güçlü kişiler alabiliyor bu droidler alışverişe atılsa yada parçaları alışverişe atılsa iyi olmaz mı? Hem güçsüz baya bi arkadaşlarımız var onları da düşünmek gerek... Umarım desteklersiniz, İyi forumlar dilerim...

2. tamam benden destek var ama her 1 tane apis parçası için 5 milyar credi zeus içinse her bir parça için 10 milyar credi bu açık artırmanın başlangıc zoronlu credisi bunun ustundede arkadaşlar artırmaya katıla bilir sen buna ne dersin evet dermisin peki

3. Senin dediğin yapılırsa alışverişe alınmasının bi anlamı kalmaz yine kimse alamaz sıralamadakiler tek alır bu düşünce benim için değil bende zaten apıs var ve zeus için de istediğim zaman alırım bu fikir alamayan arkadaşlar için...

4. o zaman böyle bir konu açarken biraz daha düşünerek güzel bir mantıkla açki bizde böyle yazmayalım zeus ve apisi alanlar nasıl aldılar kim bilir kaç lutu açtılar ne kadar para harcadılar sen kalkmıs açık artırmaya konulsun diyon tamam bende konulsun credi miktarınıda yazdım o bir türlüsü uymaz zaten zeusu ve apisi alan arkadaslar buna ne derler benim yazdıklarım azdır onların yanında bide onlara soralım neler diyecekler

5. -solo2008-

-solo2008- User

aslında aylık bölüm açılabilir mesela 5 apis parçası yada 5 zeus parçası koyulabilir ama aylık dilimde

Son düzenlenen: 26 Ağustos 2014
  6. desteklemiyorum. o zaman oyunun bi anlamı kalmaz. oyunda herkes fullenir ve oyunun bi amacıda kalmaz böyle iyi. ;)

7. -solo2008-

-solo2008- User

aslında aylık bölüm açılabilir mesela 5 apis parçası yada 5 zeus parçası koyulabilir ama aylık dilimde

*****TaYLaN***** bunu beğendi.
  8. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

ozaman anahtar veren kapi da yapmanin anlami pek kalmaz anahtarla parca arama heyecani zeus apis gunu bekleme heyecani da kalmaz guclu klanlar kredi ile kapatir yeni gemi bile yaparlar olmaz denge bozulur...ne kadar cok o kadar ulasilir ,ulasilir olanda kiymetli olma ozelligi kaybeder...

9. Madem öyle alışverişe aegis Citadel ve tasarımlar alındı peki uridiumla alanlara haksızlık olmadı mı... Desteklemezsen sorun değil benimkisi bi öneri herkese uymayabilir normal karşılarım...

Klanlara kısıtlama gelmiş 5 ay bi klanda kalsan anca 150m gönderebilirler sana hiç değilse uridium fiyatında değişiklik yapılr belki fazla uçuk bi fiyat çünkü

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Ağustos 2014
  10. Ancasin

Ancasin User

Açık artırmaya gelmesi önerilen herşeye - verdim bugüne kadar, bu tutumumda da ısrarcıyım; nedeni ise bu tür konuların hepsine yazdığım nedenin aynısı: Kredi skylabdan ve kredi yardımı yapan klanlardan oyun içinde emek vermeden bile kasılabiliyor. Örneğin ben o gün işim varsa sadece sevkiyat için girer günlük 10-15 milyon kredimi kasar çıkarım (dün işim vardı böyle yaptım ve 15 milyon kredimi aldım mesela); bazı şeylerin de haritalardan kazanılması lazım. -1

●BMW●M●POWER● ve ÈrroR_™ bunu beğendi.
  11. Kardeş bazen herşey haritalardan kasılmıyor sence 1.500.000 uriyi kasabilir misin haritadan 1 kaç gün değil 1 ayda, bazı arkadaşlarımız var günde 1000-2000 uri kasabiliyor anca

12. Ancasin

Ancasin User

Direk 1.500.000 uri kasmak zorunda değilsin ki, uridiumlarla anahtar alırsın zeus gününde açarsın. Gerisi şansına kalmış. Parça buldukça da zeus fiyatı düşer.

13. Her bi ganimet anahtanrı 1500 uri zeus günü diyorlar %1 ya çıkıyor ya çıkmıyor eğer droid çarçasının çıkması kesin %10 bile olsaydı bu konuyu açmama bile gerek olmazdı

14. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bazilari da cuvali ile goturuyor low da mesela 15 dk.da bir low yapani hesaplayin birde,aradaki duraklamalari sayarsak ortalama ne olur...bunuda acil duzeltmeleri gerek kac kez yazdim ve durust kasilan gerektikce urimide ceken biri olarak dengeyi bozan herseye karsiyim...hemen full olsak zevkimi kalir oyunun..

klan meselesi ise 150 ser milyon krediden de neler olur neler 1 kezmi verilebiliyor 150 ki

Ancasin bunu beğendi.
  15. Ancasin

Ancasin User

Şans işi olduğu için ona birşey diyemeyecem tabii. Belki 10 anahtarda 10 parça, belki 100 anahtarda 0 parça. İhtimal.

*****TaYLaN***** ve ÈrroR_™ bunu beğendi.
  16. O klan haftada bir verebiliyor o krediyi her gün değil

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  17. aynen denge bozulur kardeşim gelmesini istediğim bişi olcaksa lf4 olabilir ne biliyim seprom(100) ema sarı roket kırmızı roket felan gelebilir ama ben apis zeusun açık arttırmaya gelmesine karşıyım.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  18. Kardeş güzel diyon da lf4 ün gelmesi daha kötü herkes ful lf4 olur o zaman lf4ün bi özelliği kalmaz ve denge daha çok bozulur.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  19. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

yok yok lf4 te gelmesin kapi yapmayiz kutu acmayiz ozaman:)

*****TaYLaN***** bunu beğendi.
  20. aynen diğer yönden öyle oda kötü lf4 zaten imkansız gelmesi. hem zaten alınması için 1 trilyondan fazla sunulması lazım yani sınır olması lazım . neyse imkansız dediğim gibi lf4 ün gelmesi

ÈrroR_™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.