apis-zeus hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -HuNTeR™- tarafından 30 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba. bnm bi sorum olucaktı. benm apis diroidinde 2 parçam kaldı. sorum şu. ben apisi tamamladığımda;
    1.zeus gününde kutu açtığımda apis çok çıkıyordu.bende apis olduğu için apis çıkmaya dvm edermi ?
    2. bida apis çıkmıcaksa bu kutudaki çıkma olasığından düşermi ( kutudan 10 ayrı şey düşüyorsa 9 ayrı olasılağamı düşücek.
    3. apis yerine zeusmu çıkıcak yada zeusun olasığımı artıcak. :)

2. sadece 1. maddenin cevabı hepsini karşılayacaktır bence ; apis parçasının çıkma oranı aynen devam edecektir . apisi inşa ettikten sonra apis parçası çıktıkça almaya devam edersiniz

3. Apisi tamamlarsan ve kutuda apise denk gelirsen sana rasgele başka ödüller veriyor. Şansına ne verirse artık.

4. apis tamamlandıktan sonra tekrar apis çıkması mantıksız geliyor bana ? eğer öyle bişey varsada galaxy kapısı gibi katlayıcı tarzı bişi olması lazım :) ama çıkmaya dvm etmez diye umuyorum ben. sizde apis mevcutmu ve çıkmaya dvm ediyormu bu arada

buda
    binevi zeus un çıkma olasılığını çok azda olsa artırıor demek mi oluyor :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Ekim 2015
  5. Bu kutularda % hesabı yok. Mesela 20 apis varsa rasgele haritalara atarlar onu bulursan ve yedek apisin tamsa sana rasgele bir ödül verir fakat hangi ödülleri veriyor bilmem.

Durum karışık anlatmaya çalıştım umarım anlamışsındır :D Yani kutudan çıkan değil o kutuyu bulmak şans :)

6. atacanka

atacanka User

bu dermanther in dp si kalkanı hakkında bilgisi olan var mı nette bulamadım da

7. dermanther nedir :D :D öyle bir yaratığı 5 yıldır göremedim :D

8. atacanka

atacanka User

demaner de olabilir görevi var ya etkinlikte havoc veren o işte

9. Merhaba,

Apisiniz mevcut değilse ilk defa alıcaksanız yedek apis için apis parçası çıkmaya devam edicektir.Fakat şu an elinizde zaten apis var ise ve 2. apis için parçaları tamamladıysanız bundan sonra kutulardan apis parçası yerine başka içerikler çıkacaktır bu da az bir miktarda olsa zeus çıkma olasılığını artıracaktır.

Başka sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi Forumlar

10. .*CapTain*., modum k.b yın ben 3 senedir oynamıyordum geri döndüm. pek bilmiyorumda. son bi sorum olucak cvp verip kilitleyebilirsiniz. yedek apis (2. apis) derken ?. apis zeus yerine 2 tane apis takabiliyormuyuz gemiye.

11. atacanka

atacanka User

tamam bende sorumun cvbını buldum sagolun yinede

12. Merhaba,

Yedek apis sadece esas apisiniz patlarsa tekrar kullanmanız içindir.

2 tane apisi aynı anda kullanamazsınız.Eğer apisiniz patlarsa yedek apis bu durumda devreye girecektir.

İyi Forumlar

13. tşk.ler ilgilendiğiniz için. kilitleyebilirsiniz.

14. Merhaba,

Rica ederim sağolun :)

Konu oyuncu isteği üzerine kilitlendi.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.