Apis Zeus

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ☼»Ŝ•Σ•R•F•R•İ•Ĉ«☼ tarafından 7 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Zeus gününde kutu açıyorum apisde çıkıyor apisi tamamlasam yine çıkarmı veya zeus çıkma olasılığı artarmı bide zeus gününde tüm zeus çıkarmı çıkarsa %kaç ihtimal?

2. eğer bir taneyi tamamlayıp aktif edersen ikincisi tamamlanana kadar çıkar ama sonradan çıkmaz. yani bir tane kullanırken 2. apis parçaları tamamlandıktan sonra apis parçası çıkmıyor. :D :)

3. Şuan 2.apisi topluyorum zeus gününde 41 kutu açtım 3-4 tane apis çıktı apis günü olsa bu kadar çıkmaz.

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

İnşa edilmiş , bir Apis yada Zeus Droidiniz var ise , 45 Parça yeniden tamamlanana kadar parça çıkmaya devam eder.

45 Parça tamamlandığında ( Yedek olarak elinizde bulunduğunda ) Sistem otomatik olarak , Bu parçaların çıkma olasılığı yüzdesini , Diğer çıkan ekipmanlara eşit olarak dağıtır.

Keyifli Forumlar

5. Peki apisin normal bir günde çıkma olasılığı %kaç bellimi?

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Bu değerler belli değildir.

Ancak Özel günlerde 2 yada 3 katına çıkmaktadır.

Keyifli Forumlar

7. Zeus gününde apis topluyorum resmen :) özel günlerin etkisi yok gibi şansıma 1 kutuda bile apis çıkmıştı.

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim konu kilitlenebilir.

8. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Kutulardan çıkanlar şansınıza bağlıdır.

Biz teşekkür ederiz , Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.