Apis-Zeus

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MuAaAH tarafından 8 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce Koyulsun mu ?

1. Evet İyi fikir

10,0%
  2. Hayır gerek yok

90,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MuAaAH

MuAaAH User

İyi günler konu hakkında bir düşüncem var apis ve zeus parçaları alışverişe günlük yada haftalığa konulsa iyi olmaz mı ?

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

3. Bence olmamalı, çünkü günlük olsa zaten abartı olur. Haftalıkta bir işe pek yaramaz, hem fazla eşya Açık Arttırma'ya gelmemeli.

4. Benim önerdiğim fikir bile daha iyidi .. Bu çok çok basit olur ..

Benim önerim Apis ve Zeus parçalarının DO ekibinin belirlediği herhangi bir GG kapısının sonunda şans ile verilmesiydi ama bu fikrim bile pek râğbet görmedi ...Ama inat ettim bu Salı günü alıcam Zeus'u :D

5. Ancasin

Ancasin User

Bu tür konuların hepsine hayır demekte ısrarcıyım. Alışverişte gereğinden fazla bir sürü şey var. Tank gibi olan citadel bile var artık. Herkes klanlarından da bir sürü kredi alıyor artık (ben uygulamıyorum gerçi) Onun için de pet, pet modülleri, apis-zeus vs. bazı şeyler de kasılarak alınmalı. :)

DELI•VAR bunu beğendi.
  6. DELI•VAR

DELI•VAR User

Katılıyorum herşeyi alışverişe dökmemek gerekir

Ancasin bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.