Apis

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve senberk99 tarafından 7 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. senberk99

senberk99 User

arkadaslar apis foyatlari kaca dusuyor sirayla yazar misjniz yada bi konuya yonlendirme yapabilir misiniz parcalara gore uri dususleri

2. Bu kadarını buldum. Resmin devamı ayrı olduğu için link bozulmuş galiba ya da bende görünmüyor olabilir. Yetkili arkadaşların dikkatine açıklama ve sözlük bölümündeki apis ve zeus konusunda bu resmin devamı yok veya bende görünmüyor. (Maxthon ve Chrome ile baktım resim yok)

Son düzenlenen: 7 Haziran 2015
  3. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Arkadaşımıza cevabı için teşekkür ederiz.Konuya yeni görseli eklemiş bulunmaktayım .

Apis için parça maliyet indirimleri :

Daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Haziran 2015
  4. Modum bu sefer diğeride yok oldu :D Resim bende görünmüyor.

5. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Şuanda bende resim görünmektedir.Farklı bir tarayıcıdan ya da çerezlerinizi temizleyerek girmeyi denediniz mi ?

İyi forumlar

6. Chrome, Opera, Maxthon ve Explorer'da denedim ve çerezleri sildim görünmüyor malesef.

7. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Forumda yayınlanmış olan (Apis için parça maliyet indirimleri) konulu resim görülmektedir,işletim sisteminizden kaynaklanan bir sorundan dolayı göremiyor olabilirsiniz...

İyi Forumlar.

8. apis gununde kaç indirim gelior ?

9. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Apis indirimi %25 olarak gelmektedir.

iyi Forumlar.

10. Resimleri başka görebilen var mı ben neden göremiyorum nasıl düzelecek?

11. link tıkla ordan bak

12. Verilen linktete göremiyorum.

13. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Şimdi aşağıdaki tabloyu göremiyor musun?

İyi Forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Haziran 2015
  14. Şimdi göründü fakat bu almancamı nedir biz türkçe biliyoz ne zaman değişir bu benim için önemli değilde almanca bilmeyen vardır :D Ayrıca çok büyük.

15. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Yakında değişecek düzenleme yapmadan ekledik bilgi akışı gecikmesin diye ve ingilizce almanca değil :D

İyi Forumlar

16. Oyun almanların diye amncadır sandım :D Oyunun almanların olduğunu düşünme nedenimde oyun saati onlara göre.

Yenisi güzel olsun adminim renk uyumu. yazı tipi ve genişlik :)

17. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Konuya gereken cevaplar verildiğinden konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.