APİS

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve trollcake1 tarafından 3 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. trollcake1

trollcake1 User

Arkadaşlar bugün 100 kutu açtım ;
    99 kutuda 7 apis , 6 lf3 , 8 B02 çıktı .
    Son kutudada Spectrum tasarımı çıkardım , 0 lf4 :D

Apis 333.000 uri istiyor sizce onumu alsam yoksa Kıskaç ve Elmas uçuş düzenlerimi ( Kalp ve Güv var )

2. Apis parçasını tam olarak söylesen iyi olurdu. Sanırım 14 parça var. Apis günü kutu açarak biraz daha parça topla aynı gün toplu urin olursa apis günü %25 indirim oluyor sende de indirim paketi varsa baya bi fiyatı azalır. Yani apis günü+indirim paketi %50 indirim olmuş olur.

3. apisi parayla alma zeusa devam ederken daha bir apis daha bulursun yazık parana sabırlı ol..

4. 333.000 çok fazla en azından 120.000den aşağıya kadar insin, o zaman almanı öneririm.

5. lf4 zeus ararken ben 50k uri indirip 0 yapmaktı amaç kardeşim erken davranıp benim haberim olmadan almış :) bekle oho zaman gelcke apisin yedegi olcak

6. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Konunuz uygun bölüme yani yeni başlayanlara taşınmıştır.

İyi forumlar

7. Bencede indirim+vip cekip apisi 20. parcaya getirip +aapis gununu bekleyip lin apisi derim.Elmas alip,kiskac almamanizi tavsoye ederim.

8. trollcake1

trollcake1 User

Arkadaşlar teşekkürler haklısınız apis gününde de kutu açıp almak en mantıklısı . Konu kapanabilir

9. Merhaba ,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.