apis

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *TURKcrazy*pvp tarafından 18 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. apisin suan 28 parcasi var bu pazar x3 te uri cekicem gelen uri ile direk mi aliyim anahtarla devam mi ediyim

2. Zeus parça durumun ne bilmiyorum ama şöyle söyleyeyim ben apisi 20 parça olduğunda uri ile aldım ve zeusa yüklendim sonra. Zeus gününde 240 anahtarda 17 parça apis gibi bir rakama ulaştım. Çektiğin uriyi indirim kuponu bulduğunda anahtara yatırabilirsin. İlk zeus gününde 300-400 tane açsan 2 diroidide aradan çıkarabilme şansın olur.

3. zeus 11 parca benim dusundugum 100k uriyle anahtar alsam apise ciksa bile maliyeti 5k dusuyo direk almak daha mantikli geldi

4. Öyle bakınca mantıklı ama zeus günü için zaten kutu açıp uri harcayacağın için zararın olmayacak. Bence sen x3 te çekeceğin uri miktarına göre bir plan yap eksikliklerini göz önünde bulundur. O zaman kendinde karar verirsin alıp almamakta.

5. İndirim + vip varsa 98k uri ediyor. Apis gününü bekle derdimde uzun zamandır çıkmıyor belki kaldırmışlardır.

98k uri az olduğu için direk al gitsin.

6. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Size tavsiyem ganimet anahtarı alıp kutu açmaya devam etmenizdir çünkü hem bu yolla yavaş da olsa apis drioitinizi tamamlayıp farklı ekimanlar da elde edebilirsiniz.

Zeus x2 şans günüde açmanızı tavsiye ediyorum çünkü daha çok apis parçası çıkıyor diye biliyorum.

Keyifli forumlar.

7. WolfWar

WolfWar User

Direkt alman daha iyi olacaktır.

8. Zeus günü fazlasıyla apis parçası çıkıyor bence anahtar alıp zeus gününde aç hem apis hemde zeusun maliyeti düşmüş olur bir taş 2 kuş hesabı daha mantıklı :)

9. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Uridumla direkt olarak almanızı tavsiye etmem.

Ekipmanlarınız hakkında bilgi yazmamışsınız,eğer LF-4 leriniz tam değilse Apisi sandıklardan aramanız daha mantıklı geliyor.Hem Apis parçası hem silah ve çeşitli ekipmanları bulma şansınız olacaktır.

Keyifli Forumlar.

10. anahtarla devam ediyim o zaman dediklerinizi dikkate alıcam arkadaşlar teşekkürler modum konu kilitlenebilir

11. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Karar sizin.Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.