apis

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by calmdarkness1, Mar 10, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. merhaba benim apis 45 parça oldu ama daha açmadım , zeus almaya çalışıyorum şimdi kutu açarken apis parçası çıkmaya devam edermi deedigim gibi apis'i daha açmadım parçalar hazır.

2. apis parçası artık çıkmaz,fakat açarsan seri şekilde yine vermeye başlar.benim tavsiyem apisi beklet ve zeus gününde bol miktarda anahtar alıp mümkün olduğunca zeus topla.tahminen 21-22 parça olunca da vip+uridium indirim ile 180k uriyle zeus alırsın.bu arada lf4 de toplamış olursun.bu benim düşüncem.

3. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Arkadaşımızında dediği gibi şuanda apis parçası çıkmayacaktır.

Başka sorunuz var mı acaba ?

Keyifli forumlar

4. apis parçası çıkmaz fakat bu avantaj olduğunu sanmıyorum zira size çıkmayacak olan apis parcasını zeusa yönleceğini düşünmüyorum.en azında ikinci apiside fulleme ihtimalini göz ardı etmemelisiniz..tabiki karar sizin.

5. bence apis'in çıkmaması zeus çıkma olasılığını arttırır, yoksa yokmu öyle bişey :D

6. yani normal olarak düşündüğünüz zaman çıkma olasılığı ortadan kalkan bir nesnenin olasılığı başka nesnenin çıkma olasılığını artırması lazım..ama bana göre bu sistemde bu olasılık zeusa değilde diğer ıvır zıvırlara eklenir..

7. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Öncelikle Konuya Cevap veren arkadaşlara Teşekkürler.

Diroitler Hakkında Bilgi

Konumuzu İnceleyiniz.

iyi Forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.