apis

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve O.S.C.A.R tarafından 4 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. O.S.C.A.R

O.S.C.A.R User

sevgili modum bi sorum olacaktı daha formu çözemedim yanlış yere açtıysam şimdiden özür dilerim ben apisimi tamamladımama halen apis çıkmaya devam ediyor Zeus günü açtığım kutulardan nolacak ikinci apiside yarı oldu tamamlanırsa onuda 10 diroit olarak kullanabilecekmiyim.kullanabileceksem Zeus tamamlandığında nolacak 11.diroitmi olacak.yok kullanamayacaksam niye halen çıkıyor hemde Zeus gününde apisin işi ne
    cevap için şimdiden teşekkürler

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Apis 2.si tamamlanana kadar çıkmaya devam edecek ve 2.tamamlandığında bir daha apis çıkmayacak 2.apis tamamlamak size extra bir diroit vermeyecek yanlız apisiniz patladığında kullanabileceksiniz yani size 2. apis yedek olarak tamamlattırılıyor zeus günlerinde 2.apis tam değilse maalesef apis parçası çıkması muhtemeldir.
    Apis tam değilse sadece zeus günlerinde değil 2 kat lf4 ve diğer normal kutulardanda çıkıyor.

3. takemyhard

takemyhard User

apis gününde apis'in hemen inşaa fiyatı %25 düşüyormu?...mesela benim 228.000 uriye tamamlanıyor...apis gününde inşaa edersem 171.000 uriyemi inşaa edeceğim?...

4. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Apis gününde benım bildiyim fiyat düşmüyor sadece apis parça olasılığı yükseliyor
    %25 indirime gelince gemıde ındırım ve vip olduğunda %30 indirim sağlanacaktır yanı daha ucuza inşaa edeceksiniz kilitlenmesi uygunudur

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.