Apis'im var ama Apis parçası çıktı

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by vereheydp, Jan 16, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. vereheydp

vereheydp User

Merhabalar bu gün Altın Korsan Ganimetleri çıkmış ben bi kaç kutu topladım bi tanesinden Apis parçası çıktı ama ben zaten Apis i dün akşam yapıp bitirmiştim. Acaba bu bir teknik hata mı yoksa böyle olabiliyor mu ?

2. VΛLVE™

VΛLVE™ User

normaldir patladığında kullanırsın bunları

3. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

1 tane yedekte bulundurmanız için parça biriktirebiliyorsunuz. 45 i tamamladıktan sonra tekrardan çıkmıyor.

İyi Forumlar

Jameika-TR likes this.
  4. vereheydp

vereheydp User

iyi ama bence saçma yani Altın Korsan Ganimeti Zeus etkinliği adı altında çıkıyorsa içinden de Zeus çıkmalı Apis değil.

5. skayra1

skayra1 User

abicim o kadar sacmalık varken oyunda sen tuttun sadece bunumu sacma buldun :)
    Zaten bu günün ismi zeus günü fakat genelde zeus parcasını 3 tane veriyorsa apisi 15 kere veriyor..

6. ÇORBACI

ÇORBACI User

Apisi yedeklemeden rahat yok

7. Merhaba,

Zeus gününün amacı tamamen her kututdan herkese zeus verip; apis parçasını, lf4'ü, güçlendiriciyi tamamen kaldırmak demek değildir. Zeus günü demek kutulardaki zeus oranını daha fazla arttırmak demektir. İllaki her kutunuzdan zeus çıkacak gibisinden düşüncelere kapılmayın lütfen.

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.