apoc kutusu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve By_LED tarafından 17 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. By_LED

By_LED User

bugun apoc kututsu actım ve ; birleştire Blaze pusat droit tasarımı eklendi yazdı ama birleştire hiç bişi gelmedi bunun nedeni nedir? veya bana kutudan ne cıktı (hangardada hiç bir öğe yok )

Auset bunu beğendi.
  2. Auset

Auset User

hangarda pusata tıkladığın zaman tasarımları görme şansın var

3. Hocam yazıda yazdığı gibi droit tasarımı :D
    istersen bu link sana yardımcı olur

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Ocak 2018
  4. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Apocalypse Ganimet Kutusu S.S.S.V6

Konumuza bir göz atınız.

iyi forumlar.

5. *Shemie*

*Shemie* User

Merhaba,

Yanlış görmüş olma ihtimaliniz olabilir mi? Eğer eminseniz bu şikayetinizi supporta iletebilirsiniz. Benim bildiğim diroit tasarımları direk hangara geliyor birleştirmeye gelmiyor. Hangarınızı tekrar kontrol ediniz.

İyi forumlar.

6. By_LED

By_LED User

birleştire blaze pusat droit tasarımı eklendi yazısını cidden gördüm keşke resim alsaydım ama olsun bi yerden cıkar inşallah

7. tasarım planı aldınız derse birleştire gelecektir ama bildiğim kadarı ile direk hangarınıza gelmektedir

8. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Yanlış görmüş olabilirsiniz. Seyir defterinden ilgili tarihe gitmeyi deneyin. Birleştire düştüyse, diroitler sekmesi altına görünecektir. Veyahut kazandıysanız direkt hangarınıza da gelmiş olabilir.

İyi forumlar.

9. uabwino

uabwino User

Birleştirde hepsini göster ; lazer, cephane, gemi gibi seçeneklerden droiti kapatmış olabilir misin?

10. kardeşim konu dışında ama bu nedir Allah aşkına @.KAAN. @*Shemie* @GÖÇEBE

Apocalypse ganimet anahtarı toplandı.SAB-50 türü lazer cephanesinden 5.000 adet aldın.

dalga geçiyorlarsa geçsinler şurada söylesinler vay **size o kadar emek verdirerek yaptıgınız bütün işleri hep böyle hüsran yaptırarak sizi *** yerine koyuyoruz.. böyle olmaz o kadar reklamını yapıyorlar anasayfada legent tasarımları koymuşlar adamları kışkırtarak kutuya yönlendiriyorlar bir scrap kasmak için 10 uber mordon kesiyom 10 da 1 scrap düşüyor yeri geliyor 1 uber için adamlarla savaşa giriyorum bu mu karşılığı yazık valla çok yazık yeşil sandık bundan daha karlı...

11. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Öncelikle Üslubumuza dikkat edelim.

Sizin bahsettiğiniz içeriklerin az çıkması yada değersiz eşyaların düşmesi konusunda gerekli yerler bilgilendirildi umarım en yakın zamanda düzeltilir.

iyi forumlar

12. bir defa açtım ne çıktığını göremedim bile

13. Mcqeen

Mcqeen User

1 hafta scrap topladım anca 20 tane topladım çok sıkıcı 10 tane ema çıktı bir daha da kasmadım scrap :D Zaman kaybı.

14. Banada aynı ödül çıktı. Supportta yazdım ödül eklenmiş gözüküyor diyor ama ortada ödül yok. hurda için o kadar uğraş boşa gitti.

15. [​IMG]
    30.01.2018 - 13:28[​IMG]Saimon türünden bir uzaylı gemisi imha ettin.
    30.01.2018 - 13:28[​IMG]0 Şeref Puanı kazandın
    30.01.2018 - 13:28[​IMG]6720 TP kazandın
    30.01.2018 - 13:28[​IMG]Devolarium türünden bir uzaylı gemisi imha ettin.
    30.01.2018 - 13:28[​IMG]Bir Apocalypse Ganimet Anahtarı kullandın.
    30.01.2018 - 13:28[​IMG]Apocalypse Gani̇met Anahtarı Planı birleştirme işlemi için şu nesneler ve/veya toplanabilir malzemeler tüketildi:
    30.01.2018 - 13:28[​IMG]Scrap 20 kat azaltıldı (20)
    30.01.2018 - 13:28[​IMG]Aurus 10 kat azaltıldı (10)
    30.01.2018 - 13:28[​IMG]Bölünme Kristali 5 kat azaltıldı (5)
    30.01.2018 - 13:28[​IMG]Apocalypse ganimet anahtarı toplandı.
    30.01.2018 - 13:28[​IMG]0 Şeref Puanı kazandın
    30.01.2018 - 13:28[​IMG]3360 TP kazandın
    burda ödül görünmüyor

16. tasarımı değil de tarifini almışsın. montaja bak orda bulacaksın.

17. By_LED

By_LED User

evet banada bu nesne cıktı aynı yazı vardı.Fakat birleştirde hiç bir öge yok hepsi açık :)

18. Kebirifai

Kebirifai User

Aynen tamda budur....

Aynen scrapla uğraşmayın...
    Yok kardeşim düşmüyor.Güya düşme ihtimali vermişler.Girin kesin bakalım kaç scrap yapacaksınız adminler...

19. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Konu ile ilgili olarak, lütfen destek birimi ile iletişime geçin. Gerekirse konunun raporlanmasında yardımcı olacaklardır.

İyi forumlar.