apocalypse kutusu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ж__«Ħ죣●Fίřê»__Ж tarafından 14 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Şu an ki apocalypse kutularının içeriği güncel olarak nedir havoc apis zeus v.b 20 tl lik almayı düşünüyorum.

2. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Güncel durumuna buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar

3. Modum artık havoc apis zeus hercules v.b çıkmıyormu bu kutudan güncel halinde gözükmüyor

apis zeus havoc hercules hangi kutudan daha yüksek çıkartabilirim ?

Bilen kim varsa cevaplarsa sevinirim
    :):thumbs-up:

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Nisan 2019
  4. Merhaba,

Forum kuralları gereği flood yapmak yasaktır.Mesajlarınızı birleştirmiş bulunmaktayım.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Nisan 2019
  5. Dostum ben inceledim bugun baya bi lakin sanırım havoclari falan kaldirmislar olsaydi eger mutlaka yazardi orada cunku benimde ihtiyacim var. Apise ve zeusa gelecek olursak benim tavsiyem eger maddi durumunuz iyise apis gununde apis icin ugrasip zeustada zeusu zorlayin bu gunlerde yesil kutulardan cikar parcalari. Lakin maddi olarak skntidaysaniz sadece zeus gunlerinde yesil kutu acmanizi oneririm ayrica bir soylentiye gore cok dusuk bir ihtimalle tam zeus cikabiliyormus korsan kutularindan ben daha hic denk gelmedim :)

Iyi Forumlar.

6. Teşekkür ederim dostum :clapping-hands::thumbs-up:

Modum bide acil rica etsem obsidyen kutusunun şu anki güncel içeriğini acilen atarmısnız

7. Panda beyin artigi linkin en alt kısmı güncel dostum oradan gerekli bilgi edinebilirsin :)

İyi oyunlar. İyi Forumlar Efenim :)

8. Merhaba,

Ж__«Ħ죣●Fίřê»__Ж Obdisyen kutuları içeriği ile ilgili buradan bilgi alabilirsiniz.

İyi forumlar.

9. Teşekkür ederim konu kilitlenebilir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.