Apocalypse kutusunun içeriği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Besyokar tarafından 27 May 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Besyokar

Besyokar User

Apocalypse kutusunu toplarken nano kondansatörü çıktı sss e baktığımda kutunun içeriğinde böyle bir içerik yazmıyor bu bir hata mı yoksa çok düşük oranla çıkabilir mi bu arada paymentle aldığım 275 kutudan sadece apis çıktı :(

2. Ne güzel apis çıkarmışsın daha ne istiyorsun ki? :)

3. wiladew

wiladew User

yeşil kutular daha iyi bence bikaç gündür yeşil kutu açıyorum.çanta kondansatör yuva vs bolca çıktı bu sayede birçok gemiyi yapabilirsin.ayrıca apis diroit şemaları çıkıyor bu sayede de apis yapman için gereken şema sayısı azalıyor.ayrıca yeşillerden bana lf4,kararsız lf4,hiperplazmoit ve 2 farklı sonda(yansıma-magma) çıktı.kırmızı ve mavi kutulardan ise genelde pet ve diroit tasarımları çıkıyor bende bu tasarımlardan sanırım 30 tane falan çıktı.apoc ganimette de bolca tasarım çıkıyor.

geçen gün kutulardan birinden venom gemi çıktı ama hangi renk ganimetten çıktı hatırlamıyorum tam olarak.

4. SAHİPSİZ

SAHİPSİZ User

Hangi kutudan tasarım atıyor belli mi şu kutudan gemi tasarımı atar diye

5. wiladew

wiladew User

bana gemi tasarımı hiç çıkmadı
    diroit ve pet tasarımı çıktı bolca

6. SAHİPSİZ

SAHİPSİZ User

Bende onun için soruyorum özel bi kutu var mı tasarım çıkan sadece

7. Obsidyen cikiyor gemi tasarrimi

8. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

O güne özel seyir defter görüntüsünü paylaşsaydınız bu yönde bilgi isterdik. Şahsen hiç denk gelmedim. Farklı ganimet kutularından kazanıldığını biliyorum ama Aocalypre Ganimet Kutusunu ilk defa duyuyorum :).
    Ancak kazandığınız malzeme gemi ve diroit üretimi için gereken materyaller arasında olduğundan dolayı işinize yarayacaktır.
    Genel olarak oyuncular bu ganimet kutusunu Apis ve Zeus Diroiti veya Diroit Tasarımları için toplarlar. %1 şans anlaşılan sizi bulmuş bence güzel bir durum :).
    Obsidyen Ganimet Kutusundan [getirilen yeni içeriklere göre güncellenerek] gemi tasarımları kazanılmaktadır.

İyi Forumlar Dilerim.

.Mephistos. bunu beğendi.