Apple Mac İle Oyuna Nasıl Girerim

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve FURKANKAYIKÇI tarafından 31 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. bu sabah uyandığımda 5 kişinin banlandığını gördüm oyuna daha istekli girdim ki chrome ile bağlanamıyor apple kullanıcısı olduğum için tarayıcıyı artık indiremiyorum acaba mac bilgisayar ile oyuna nasıl girerim ?

2. Merhabalar,

https://www.winehq.org sitesinden indirdiğiniz program ile windows uygulamalarını mac os da çalıştırabilirsiniz. Bu yöntem dışında tek çare mac os için çıkmasını beklemek :( Wine indirdikten sonra darkrobit client indirmek için https://darkorbit-22-client.bpsecure.com/bpflashclient/windows.x64/DarkOrbitInstaller.exe bağlantısını kullanabilirsiniz.

İyi Forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  3. ACID

ACID User

4. ben beceremedim oyunu özledim :/

5. KUZEN.22.

KUZEN.22. User

ya bu ebedı kapısı daha baslamadan lac lanıyorum ve kapıda oluyorum bu nasıl sey bu
    kadar parcayı bu basıt hatalar ıcın canımız cıkana kadar toplamaya calısıyoruz.yazık lanet olsun dıyorum artık ya bı baksınlar su oyuna artık bakın kardesım bır suru para arcıyoruz.merkez bu nu gorebılıyor ama kayıplarımız hıc bır zaman telafı edılmıyor .sızlerın hatalarını bız cekıp duruyoruz .bu kadar ınsan magdur olurken sız hala duzeltecez dıyorsunuz ya kayıplar .bu sızlerede haram kazanc oluyor cunku merkezın eksıklıklerını sızlerde gormezden gelıyorsunuz ve telafıde yardımcı olmuyorsunuz belkı para almıyorsunuz ama emek hırsızlıgıda haramdır daha ne deyım .yazıklar olsun turkturke bunu yaparsa elın yabancısı ne yapmaz...anlayana artık..belkı dıkkate alırsınızda yazarsınız dıye her yerde paylasacam hatta ınstegramda bıle .yahu bug yapmıyoruz haksız kazanc yapmıyoruz bot kullanmıyoruz daha nasıl sızden saygı duyacaz dert ortagı olucalsınız anlamıyorum​

6. ACID

ACID User

bende dostum, oyunu acabildinmi acaba

7. ACID

ACID User

malesef olmuyor, olumlu sonuc alan tanidiginiz varmi acaba yardim edebilecek?

8. Merhaba,

Eğer olmuyorsa farklı yöntemler denemeniz lazım. Güncelleme tarihi olmadığı için ne zaman olacağı konusunda net bir şey söylemek zor, bu süre zarfında bilgisayarın işletim sistemini yeniden kurarak denemenizi tavsiye ederim.
    Lütfen her konunun altında aynı mesajı yazmayın. Yaşadığınız sorunu düzgün bir dille anlatırsanız yardımcı olabiliriz.

İyi Forumlar.

9. KUZEN.22.

KUZEN.22. User

ebedı kapıya gırdım bırıncı dalgada lag oldu dondum kaldım baktım gemı ıstasyonda bu parcaları toplamak ıcın okadar urasıyoruz 2 dakka oyunda bır ata gıttı kapı .umarım acıklayıcı olmustur