Ar-Ge Dağıtım Uyarısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve okan_vs_serhat tarafından 1 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olsunmu olmasınmı?

1. Evet,olsun

90,9%
  2. Hayır,gerek yok

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar..Belirtmek isterimki daha önce böyle bir konu açıldımı bilmiyorum fakat ben açma gereği duydum.Nedeni ise aşağıda :)
    Bir çoğumuz arge puanı dağıtırken yanlışıkla başka yeteneklere arge vermektedirler ve sıfırlamak zorunda kalırlar.Benim önerim arge dağıtırken ilgili yeteneğe tıkladığımız zaman uyarı metni gelsin.Örn:''Ar-ge puanını gerçekten bu yeteneğe dağıtmak istiyormusun?'' olabilir.
    Olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyorum :)

2. Ancasin

Ancasin User

Argede bölümlerin üzerine gelince zaten ne olduğu ve daha önce bastıysan kaç kere bastığın görülüyor. Yanlışlıkla nasıl verilir bilemiyorum. Oy kullanmadım, kararsızım.

3. Dark_Days

Dark_Days User

Kardeş Mesela Isı Arayıcısına Vercen ElinKaydı Bişi Oldu Yanlış Şeye VerdinNe Olacak 1 ArgeİçinSıfırlayacaksın

4. Bence olmalı. Olur ya insanlık hali sonuçta bi anda yanlışa verirsin gitti 1k :) Sonra katlanarak ilerliyor..

okan_vs_serhat bunu beğendi.
  5. Mantıklı olsun bence..

6. bence olmalı arkadaşım bunun yüzünden 256k uriye arge sıfırladı

7. Olabilir güzel fikir, ama hafızam beni yanıltmıyorsa sanki böyle bir konu açılmıştı.

8. Çok teşekkür ederim yorumlarınız için desteklerinizi eksik etmeyin :)

9. Kardeşm bence şu anda kesin olmalı normalde 2-3 güne seprom gelince kalın sıkıcaktım bugün argeyi depocuya verdim yanlşılıkla hadi arge sıfırla :(

10. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Yararlı fikirlerden biri daha olmalı tabikide :)

İyi forumlar

11. Mutlaka olmalı güzel düşünmüşsün.

+1

(Hayır diyen kişiler yeni çar açıp oy atmış neden acaba ?)

12. TheMaster

TheMaster User

Olmalı +1

13. Jameika-TR

Jameika-TR User

Kesinlikle olmalı

14. Olmalı

Jameika-TR bunu beğendi.
  15. skayra1

skayra1 User

ucuz bir iş yapmıyoruz ve oyunu her actıgımızda , sayfaya her 15 dakikada bir reset attıgımızda 3-4 tane uyarı mesajı falan filan gelebilyordas o bölgede ucuz bir seyler yamıyoruz o bölgede de bir tane uyarı mesajı gelmesi normal gibi geliyor bana . Bence olmalı.

Jameika-TR bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.