Ar-Ge Dağıtımı Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve karakule26 tarafından 6 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. karakule26

karakule26 User

Selamün aleyküm kolay gelsin oyuncular ve forumdular 50 Ar-Ge için yaratık + mayın + savaş nasıl dizilir bize resmî olarak anlatırmısın

2. mayın argesi gereksiz ama arge demo inidirip deniyebilirsin

3. Tursaka

Tursaka User

Kullandığın arama motoruna bu istediğini yazarsan her üçü için de videolu bir anlatım bulabilirsin.

4. karakule26

karakule26 User

hayır arkadaşlar ben 50 arge ile mayın yaratık savaş nasıl dizilir onu bilmiyorum bilsem yapacam o kadar

5. ateistkeci

ateistkeci User

Hafiften zorlasa bile tam 50 Ar-Ge savaş-yaratık-mayın Ar-Ge'si dizdim :)

[​IMG] [​IMG]

OLD_Darko-92BİT ve Themis. bunu beğendi.
  6. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Konu başlığınız daha uygun olacak şekilde düzenlenmiştir.

@ateistkeci üyemizin gösterdiği şekilde dağılımlarınızı yapabilirsiniz. Dilerseniz Buradaki konudan Ar-Ge demo uygulamasını indirerek sizlerde Ar-Ge lerininizi nasıl dağıtabileceğinizi test edebilirsiniz. :)

İyi forumlar.

7. KuRaLSıZ

KuRaLSıZ User

böyle iyidir ama mayıncı 1 2 var ve şu patlayıcı uzmanı olmazsa olmaz mı ???

8. ateistkeci

ateistkeci User

Mayıncı 1/2 mayın hasarını %50 arttırıyor, patlayıcı uzmanı ise mayının etki alanını %25 arttırıyor bu yüzden mayın Ar-Ge'si yapılacaksa olmazsa olmazlardır :)

9. KuRaLSıZ

KuRaLSıZ User

o zaman 1 2 daha iyi patlayıcı uzman yerine roket uzmanı yapacam daha sağlam olur :)