Ar-Ge mi Korsan Kutusu mu?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **CoLa** tarafından 6 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. **CoLa**

**CoLa** User

Merhaba arkadaşlar. Bu hafta mhh de uridium cekerek (x3 ile birlikte 500.00 yaklasık) sizce ne yapayım?
    Gemim goliath suan 11 ar-ge yim. Full lf3 bo2 8 iris gemim. Sizce asağı yukarı 300 kutu mu acayım yoksa ar-ge mi tamamlayayım?

Kutu acmayı dusunuyorum tasarım+lf4 falan hatta zeus gününde acmayıda düsünüyorum ancak ya hiçbir şey çıkmassa diye düşünüp vazgeciyorum. Ar-ge de tamamlamak istiyorum kısacası iikilemde kaldım. Sizde fikir verir misiniz??

2. SORRYAGA

SORRYAGA User

Uçuş düzenin yoksa bir uçuş düzeni alıp gerisini argeye yatır.Bir dahaki uridium aldığında kutu açarsın veya pala toplayıp zetayı tamamlayarak anahtar biriktirebilir bu şekilde kutu açabilirsin...

3. **CoLa**

**CoLa** User

Ar-Ge çok büyük bir fark yaratır mı peki ? Ucus düzenim var.

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Tabikide 24 arge temel dizilim olmalı.Zaten lf3 iris vs tam ancak arge bunlardan sonra gelen temel ihtiyaçlardan.

İyi forumlar

**CoLa** bunu beğendi.
  5. argeni en az 24 yapmalısın.diroit dizilimin olduğu için kutu aç kalan uriyle

**CoLa** bunu beğendi.
  6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Argeniz düşük,öncelikle onu biraz yükseltmeniz lazım.Fakat o kadar urıdıumun hepsini argeye harcamayın.Birazınla sandık açabilirsiniz.

İyi forumlar.

**CoLa** bunu beğendi.
  7. ANKARALI

ANKARALI User

Kutu aç bence

**CoLa** bunu beğendi.
  8. Kutu açman yararına.

**CoLa** bunu beğendi.
  9. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Kutu açmanızı tavsiye ederim içerisinden günlük dosyalarda çıkmaktadır.

Keyifli Forumlar

**CoLa** bunu beğendi.
  10. **CoLa**

**CoLa** User

Tavsiyeleriniz için tesekkur ederim arkadaslar ve modlarım

11. fbrecep123

fbrecep123 User

Kutu aç senin için daha yararlı olur.

**CoLa** bunu beğendi.
  12. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,