Ar-Ge Puanımı Dağıtamıyorum

Discussion in 'Teknik Konular' started by MJBurry, Feb 22, 2026 at 2:16 PM.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Tags:
  1. MJBurry

MJBurry User

Elimde yeterli Ar-Ge puanı, kredi ve gemimin ambarında 200 seprom olmasına rağmen Yetenek Ağacı sekmesinde Yanıltma Manevrası yeteneğine Ar-Ge puanı dağıtamıyorum. Unity sunucusundan girip Yanıltma Manevrası yeteneğinin üzerine geldiğimde seprom kısmı mavi yazıyla gözüküyor yani sorun yok gibi, ancak browser veya eski sunucudan girdiğimde seprom kısmı kırmızı gözüküyor, sanki yeterli sepromum yokmuş gibi.

Bug olduğunu düşünüyorum. Nasıl çözebilirim? Sıfırlayıp tekrar denemek de istemedim, her seferinde sıfırlama ücreti artıyor diye biliyorum çünkü.

[​IMG] [​IMG]

Last edited: Feb 22, 2026 at 2:27 PM
  2. seprom geminizin ambarında değil sklapda olmalı.

3. MJBurry

MJBurry User

Anladım hocam ben de öyle tahmin etmiştim de seprom skylab'dayken kırmızı yazıp gemiye atınca maviye dönmesi kafamı karıştırmıştı. seprom birikince tekrar deneyeceğim, teşekkürler.

4. Arkadaşın dediği gibi seprom skylab da olması gerekiyor birde o puanı dağıtmak için ısı ayarcısı veya kalkan enerjisine 2 puan vermen lazım attığın görselde arkası gözükmediği için göremedim.