Ar-ge tavsiye

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KafkasKartalı_ tarafından 20 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle iyi forumlar herkese. 18 arge dağıttım 24lük kalın sıkmaya göre ayarlı. Sorum şu kelle avcısı 2 ye arge dağıtmam için ayarcıya yada bağlayıcı ışın 2ye 3 arge dağıtmam gerekiyor. 24lük dizilimde aayarcıya vermem gerekiyor ama ben spearhead ile günmü kutu toplayarak geçiriyorum sizce bağlayıcı ışına vermemin faydası olur mu yoksa ayarcıya mı vereyim.

2. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Eğer gerçekten 18 arge'yi dağıtırken hata yapmayıp 24 arge ile kalın sıkmaya göre dağıttıysan bağlayıcı ışın filan şart değil.

24 Arge ile Kalın Sıkma :

1. Gemi Gövdesi I : 2/2
    2. Mühendis : 1/5
    3. Kalkan Enerjisi : 5/5
    4. Kelle Avcısı I : 2/2
    5. Gemi Gövdesi II : 3/3
    6. Kalkan Sıklığı : 5/5
    7. Ayarcı : 3/5
    8. Kelle Avcısı II : 3/3

Sırası ile bu şekilde dağıtırsan olur.

3. btoprak

btoprak User

Ben oyuna yeni başladım sayılır daha iki argem var. İkisinide gemi gövdesine verdim.İleride bu sırayı izlersem kalın sıkmış mı olucam ve kalın sıkma ne işe yarıyor açıklayabilirseniz sevinirim.

4. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Benim paylaştığım 24 arge dağılımını aynen yapınca kalın sıkmış olacaksın. 21 arge ile de kalın sıkılabiliyor fakat en iyisi 24 arge ile olmasıdır. :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  5. -Star-

-Star- User

21 veya 24 argeyle Kelle avcısı II ye 3 arge verirsen eğer, lazerinin efekti değişicek, bildiğin şu aklın sıkma olayı, istatistik olarak ise oyunculara yüzde 12 daha fazla hasar vermeni sağlayacaktır.

Ayrıca 21 arge ile kalın sıkmak için şu dizilimi kullanmak yeterlidir dostum;
    1. Gemi Gövdesi I : 2/2
    2. Mühendis : 1/5
    3. Kalkan Enerjisi : 2/5
    4. Kelle Avcısı I : 2/2
    5. Gemi Gövdesi II : 3/3
    6. Kalkan Sıklığı : 5/5
    7. Ayarcı : 3/5
    8. Kelle Avcısı II : 3/3

6. 24e göre devam ediyorum 2 tane ayarcıya verdim toplam 20 tane dağıttım. diğerleri de yavaş yavaş olacak inşallah. cevaplar için teşekkür ederim konu kilitlenebilir.

7. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  8. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

yok kitlenmemis:)

9. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,