Ar-Ge Tavsiyesi

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Anlamsız65 tarafından 26 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba arkadaşlar roket atmak için ısı arayıcı eğri atmakmı iyi yoksa düz mü iyi bi tavsiye önerilecek varmı Teşekkürler...

2. NoName45_

NoName45_ User

Benim şahsi düşüncem bence hiç Isı Arayıcısı'na arge basma. Neden diyecek olursan genel olarak kullanılan 50 arge dizilimi var ve haliyle Isı Arayıcısına ne kadar basarsan 50 arge dizilimi o kadar eksik kalır.

Mesela ben şu an 39 argeyim ve eskiden 1 kere Isı Arayıcısı argesine basmıştım ve şu an pişmanım :) Sıfırlamam gerekiyor fakat sıfırlayıp yeniden argeyi dizmek için çok fazla seprom gerekiyor. Eskiden hesabını yapmıştım ve yanılmıyorsam yeniden argemi dizebilmem için 1-2 hafta uğraşmam gerekiyordu :)

3. ısı arayıcıyı gencler afilli olduğu için veriyorlar yoksa onun haricinde 5/5 bile yapsan roket ince ayarsız tam işlev görmeyecektir.eskiden teknolojiyi istediğimiz gibi yapamıyorduk ama şimdi en güçsüz gemi bile gönlüne göre üretebiliyor hem çabuk hemde az maliyetli..ben ısı arayıcıya vermedim vermeyeceğimde ama eğer siz görüntüsü hoşuma gidiyor derseniz 1 arge verebilirsiniz ben olsam vermem.

4. smoonrise

smoonrise User

Zamanında teknoloji kullanımı sınırlı ve pahalı olduğundan roket isabet teknolojisini aradan çıkarmak için 5/5 yapan arkadaşım vardı o argeyi plt3030 miss atmadan vurmak için ama evdeki hesap çarşıya uymadı maalesef :) 1 arge vermek mantıklı olabilir plt2021 kredi ile alınan roket deki miss oranını baya düşürüyor , plt2026 da ise ortalamada yine iyi iş yapıyor roket teknolojisi ilşe plt3030 kullanıp 15 dk bitince plt2026 geçince o sürede savaşırken miss oranını azaltır buda bir avantaj olabilir tercih yine senin.
    Benim düşüncem 5/5 yapmak pek mantıklı değil ama fazla kalan varsa 1 arge verilebilir hem görünüş hemde işlevsel olarak.

5. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

@sütsüznuri. oyuncu arkadaşımızın belirttiği gibi; erken seviyelerde ısı arayıcısına Ar-Ge dağıtmanız yararlı olmayacaktır. Onun yerine Roket İnce Ayarı kullanmanız daha yararlı olur. Sonuçta maliyeti Credi üzerineden.

İyi Forumlar.