Ar-ge ve pet hakkında birkaç soru

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve bogarsak65 tarafından 6 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bogarsak65

bogarsak65 User

Sayın modum bu Bağlayıcı Işın II avantaj kutularından elde ettiklerimizi artıracak diyor ama siz şöyle bir uyarı yazmışsınız
    • Avantaj Kutularından (Kredi,Mermi) elde ettiklerin daha fazla artacaktır
    peki avantaj kutusundan çıkan uridium u artırmıycakmı yoksa artıracakmı ve bu yaptığımız kutu toplama argeleri petin topladığınıda artıracakmı.

diğer sorum ise örneğin biz kutu toplama argesi yaptık bunlar toplamda %36 kutu içeriğini artıracak peki bu artış şu şekilde mi mesela %10 kutu içeriğini artırdığımız zaman 600 uri çıkarken 660 uri çıkacak %20 artırdığımız zaman ise 660dan baz alınarak hesaplanacak ve 726uri çıkacak yoz düz mantıkla 600ün %20 si 720 olarakmı hesaplanacak

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bakiniz ben bazi konularda 23 arge ile baglayici isin 2 yi 5/5 yaparak topluyorum yuzde olarqk ne yaziyor ise bu sadece kredi ve mermi icin degil uriyide etkilemektedir etkilmiyor olsa ben bunu toplarken hissederdim ben her zaman en dusuk arge ile arttirim pesinde oldum bir.kac uyemiz icin arge dagitimini bu sekilde dagitmistim ve hala ayni duzeni kullaniyor ve hatta kismet 2 olmadigi icin aradaki farki petime aldigim kurtarilan mal protokolleri ile karsilamaktayim en iyi farki ise katlayici avantaj paketi gostermektedir yuzde olarak argede ne yuzde veriliyorsa onu alacaginiz uri miktarina ekleyiniz farki goreceksiniz.

3. bogarsak65

bogarsak65 User

peki modum kutu toplama argelerin petin toplamasında artış yaptırıyormu mesela ben hem pet hem gemi ile topluyorum petimin topladıklarındada bi artış söz konusu olacakmı yoksa sade gemi ile toplayıncamı artış olacak argelerde.Ben hem arge hem kurtarma protokolu kullanmayı düşünüyorum 11 kurtarma protokolüde %33lük bi artış sağlayacak %36 da arge toplamda %69 luk bir artış olacak tabi ki bu pet için bir artış benim sadece gemideki artışım %36 olacak ar-geleri yaparsam bunada bi açıklık getirirseniz çok sevinirim iyi çalışmalar

4. Nefes

Nefes User

Merhaba
    Arge yaptiginizda tabiki petin de topladiklarini etkiler sadece gemiye etkisi. yoktur yani gemiye arge yaptim bu sadece gemiyi etkiler diye dusunmeyin petinizinde topladiklarini etkiler petiniz sadece kurtarilan mal protokolleri ile gemiden farkli toplar yani gemi 200 aliyorsa ayni kutuyu protokollerin fazlaligina gore degisir pet 250 olarak alabilir.

5. bogarsak65

bogarsak65 User

çok teşekkürederim modum ilgi ve alakanız için yanlız 30dkdır arıyorum ek hangar ile ilgili detaylı bir konu bulamadım 2.hangar için detaylı bir bilgiye ihtiyacım var bir link verebilirseniz çok sevinirim iyi çalışmalar dilerim.

6. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Hangar genişletme hakkında buradan bilgi alabilirsiniz.

Keyifli Forumlar

7. bogarsak65

bogarsak65 User

çok teşekkürederim modum ilgi ve alakanız için çok yardımcı oldunuz iyi çalışmalar dilerim

8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Biz teşekkür ederiz.İyi oyunlar.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.