Ar-Ge ve Pet

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Thê`Blàĉk tarafından 20 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam arkadaşlar,

2 lf4 gerisi full lf3
    full b02
    12 Ar-Ge.
    9 iris
    9 herkül
    1000 tane anahtarım var.
    tasarım olarakta spectrum var.

5.458.170 urim var.

Arkadaşlar şimdi merak ettiğim konu, ben petimi palla ve kutu toplattırıcam kaç tane radar protokolu 3 alayım? Kısaca pet bana kaç bin uriye patlar?

Bide kaç kutu açmalıyım?
    Kaç Ar-Ge olmalıyım? 35 diye düşünüyordum ama bilmiyorum.

%25 indirim ve Vip var. Toplam %30 indirimim var.

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Argenizi ilk aşamada 24 yapmalısınız.Ardından savaş için diziyor iseniz roket uzmanı ve ayarcı argelerine verebilirsiniz.

Ve 9 adet radar protokolü alırsanız bence yeter.

İyi forumlar

3. Toplam kaç uriye patlar?=

4. 1.5-2m eder. Arge eder cogunu. Pete harcayacagin 400k uri gibi birsey olur.

5. toplam 2 milyon gitse geri kalan hepsiyle kutu mu açayım, daha önce toplam 1000 kutu açtım 2 tane lf4 çıktı

6. Suan kutu varsa sende 1000 adet daha kutu almaya gerek yok diye dusunuyorum. Gecen sefer 2 lf4 cikmis diye yine ayni sekilde cikacak hali yok. Belki 30 lf4 bile cikarirsin.

Bana kalirsa once ganimet anahtarlarini ac. Eger memnun kalmazsan sonuctan biraz daha kutu alirsin.

Eger memnun kalirsan uridiumu gg icin kullan derim. Palladium eger sizin sirketinizdeyse ve sen sabirli biriysen, toplamaya usenmezsen palla topla. Ama ben sahsiyen toplamayi hic sevmem. Uridiumu epsilon icin kullan derim. Ilk epsilon ac, ardindan acabildigin kadar zeta ac. Istersen alpha, beta, gamma uclusunu de yapabilirsin.

7. İlk olarak Ar-Ge'nizi 24 yapmalısınız.Ar-Ge'nizi 24 yapabilmeniz için şuanda gerekli Uridium 604017.

PET için 9 adet Radar Protokolü 3 aldığınızda 225000 oluyor.(Bu hesapladığım değerler VİP ve İndirim haricindedir.)

Onun dışında bence anahtar almalısınzı çünkü LF4 miktarınız şuanda az.Anahtarı en az 1000 tane almalısınız diye düşünüyorum.

8. dunku zeus gununde 800 kutu 10lf4 spectrum ve simsek cikti sansizim diye yakiniyodum sans sonunda yuzunu gosterdi bence uridiumunu havoc istiyorsan zetaya yatir derim gelen arge dosyasi kutusu cephanesi tpsi spsi rutbe puani filan fena oluyor 4m uridium harcadim bu hafta zetaya hem havoc fulledim 3 arge yaptim kutular bitmedi daha actigim kutulardan 2 tasarim 10lf4 cephanesi kili tuyu filan derken bi anda ful oldum :) simdi lf4 leri ful 16lwl yapcam 23 tane suan havoc istemiyorsan kappa yap hem lf4 cogalir hemde son herkulunu cikarirsin senin onceki konularini biliyorumda uridiumunu kotu harcamissin gibime geliyor 2 m uridium harcadim kappaya 7 lf4 6 herkul cikti pete fazla bi harcama yapma bence gereksiz eger diyosan surekli kutu toplayacagim zaman kaybi olur bu kadar uridiumun varken daha cabuk gelisme sansin varken kutu bos is benim icin.

9. Ilk olarak arge kesinlikle 24 olmali

10. ne kadar kutu açayım ?

11. 200 tane x7 de ac 200 tane x6 200 tane x5 200 tane x4 200 tane de x3 de ac
    Lf4 en fazla bu haritalarda çıkar toplam 1000 kutu ac

12. TheMaster

TheMaster User

Yanlış Bilgilendirme.LF-4 en fazla bu haritalarada çıkar demek yanlıştır.LF-4 Şansa bağlı olarak çıkar.Belirli haritalarda en fazla çıkar demek yanlış olur.

dadadanista** bunu beğendi.
  13. tamemen dogru bugun 2-2 de bi kutu actim oylesine rsb filan cikar ins dedim lf4 geldi :) yani her hartida ayni oranda ihtimal vardir x1 mapinden bile cikabilir ( simdi x1 de korsan kutusu yokki demeyin steneurlardan cikiyo ) her mapte oran aynidir kisaca :)

TheMaster bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.