Öneri Ar-Ge ve Skylab

Konusu 'Güncelleme ve Fikir Havuzu' forumundadır ve BaTe60 tarafından 27 Mart 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Skylab ve Ar-Ge Güncellemesi

1. İyi fikir

93,1%
  2. Kötü fikir

6,9%
  1. BaTe60

BaTe60 User

Skylab için eskiden bug olayı var diye gemiden artık skylaba gönderi yapamıyoruz. Eskidende zaten seprom sorunu oluyordu çünkü sadece 9k kadar biriktirebiliyorduk. Şimdi oyun içerisinde birleştir kısmından sepromu yapabiliyor ama yine de bir sorun var Ar-Ge kısmı. Ar-Ge sıfırlama yaptıktan sonrada 1.5 veya 2 hafta kadar bir süre gerekiyor tekrar 40 üstü Ar-Ge si olan hesaplar için. Oyun eskiye nazaran biraz daha kolay olduğu için bu 2 kısmı es geçmişler diye düşünüyorum. Benim önerim bu 2 kısmada el atılmalı, 50 Ar-Ge yim ve kullanamadığım 18 puanım var sebebi seprom olmadığı için ve Ar-Ge sıfırlamak için verdiğimiz uridiumlar katlanarak yukarı çıkıyor bunun sınırı yokmuş şu anda ben Ar-Ge mi sıfırlamak istediğimde %30 indirim ile 5.7m uridium istiyor, uridium konusunda problemim yok x4ü beklerim öyle toplayabilirim şu anki ekonomide 1k çokta yüksek bir meblağ değil (benim için) ama MMORPG mantığı ne kadar eski oyun olursa eskiye nazaran kolaylaşma yöntemine gidiyor yönetimler çünkü MMORPG oynuyoruz yeni oyuncuda çekmek isterler diye tahmin ediyorum veya eski oyuncu tekrar 0 dan hesap açıp kendine meydan okumak istiyor olabilir. Belki bu güncelleme fikri bazı kötü niyetli oyuncular bununda açığını bulmak isteyebilir ama DO ekibi kusursuz çalışıp açık olmadan böyle bir güncelleme getirirse iyi olmaz mı ?

Skylab seprom depolaması için saatlik 189 yerine bu sayının artması (2 katı veya 3 katı)
    Seprom üretilmesi için diğer rafinelerdeki gibi ekstra uridium ile alınabilecek robot gelmesi
    Seprom deposunun seviyesinin artırılması
    Ar-Ge sıfırlamak için belli bir limit getirilmesi
    Ar-Ge sıfırlamak için para karşılığı nadir bir ürün getirilmesi

Aklımda olan bunlar ve bunlar için destek toplamamız lazımmış. Fikir beğenilirse destek olurmusunuz ? Teşekkür ederim.

2. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY S-Moderator Team Darkorbit

BaTe60 bunu beğendi.
  3. BaTe60

BaTe60 User

Kurallara bakıyorum da önemli seçenekleri işaretledim, verilen oyların tekrar düzenlenmesini yapmadım sadece değiştirilmesini istemediğim için o seçeneği de mi işaretlemem gerekiyor veya yanlış yaptığım yeri söylerseniz ona göre düzenleme yapabilirim.

4. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY S-Moderator Team Darkorbit

Merhaba,

Bu alanı değiştirmeniz gerekiyor.
    upload_2023-3-30_10-23-34.png

Türkiye Takımı!

BaTe60 bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş