Ar-Ge yi Nasıl Yapmalıyım?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Kara_Mamba tarafından 26 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kara_Mamba

Kara_Mamba User

Oyuna başlayalı yaklaşık 2 ay oldu ve arge olayını yeni öğrenebildim. Sizden ricam argeyi nasıl yapmalıyım. Yaparken nasıl bir yol izlemeliyim bunları cevaplamanızdır. Şimdiden teşekkür ederim.

2. ateistkeci

ateistkeci User

Geminin temel ihtiyaçlarına (Darbe puanı, kalkan, hasar) öncelik vermeni öneriyorum :)

Bunlar için Gemi Gövdesi 1 ve 2, Kalkan enerjisi, Uzaylı Avcısı Ar-Ge'lerine ilerleyebilirsin :p

3. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınız çok uzun olduğundan dolayı konu başlığınızı düzenledim. Sorunuza gelecek olursak @ateistkeci üyemizinde dediği gibi öncelik olarak DP ve Hasara vermeniz gerekmektedir. Buradan Ar-Ge demo uygulamasını indirip, Ar-Ge lerini uygulama üzerinden istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. Ayrıca uygulama içerisinde 25 ve 21 Ar-Ge ile kalın sıkma dizilimleri mevcut bunları inceleyip geminizdede öyle Ar-Ge dizilimi yapabilirsiniz. :)

İyi forumlar.

ateistkeci bunu beğendi.
  4. Kara_Mamba

Kara_Mamba User

teşekkür ederim

5. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.