Ar-Ge Yolu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve X_!-S-U-P-E-R-!_ tarafından 3 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [​IMG]

Bir yanlışlık var mı ? Yakında 1 Ar-Ge daha basacağım ve nereden gitsem bilemedim. Sıfırlayıp tekrar dağıtmalı mıyım ? En ideal yol hangisidir ?

2. DaglıAcS

DaglıAcS User

ful üstten git 24 argeye kalınlarsın

X_!-S-U-P-E-R-!_ bunu beğendi.
  3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Lütfen bu tür oyunculardan öneri talep ettiğiniz konuları , Yeni başlayanlar kısmına açınız

Konuyu ilgili bölüme taşıyorum.

Sorunuza gelirsek ;

Yetenek Çizelgesi

Bu konuyu detaylı inceleyerek bazı fikirlere ulaşabilirsiniz.

Ek olarak , Şu anki Dizilim oldukça iyi , Fakat Isı Tarayıcısına vereceğiniz ARGE ' yi başka kısımlara verebilirsiniz.

Teknoloji Fabrikası , Roket Ayarı isimli Teknolojiyi Kullanarak , Roket İsabet Oranınızı Arttırabilirsiniz.

O Nedenle Isı Arayıcı Argesine , Puan vermek yerine , Roket Uzmanı Argesine puan vermeniz daha mantıklı ve yararınıza olacaktır

Keyifli Forumlar

Son düzenlenen: 3 Ekim 2014
  4. Merhaba ,

Biraz zahmetli olacaktır fakat en iyisi 24 arge ile kalın sıkmaya göre dağıtmanız iyi olacaktır.

24 Arge ile Kalın Sıkma

Gemi Gövdesi I : 2/2
    Mühendis : 1/5
    Kalkan Enerjisi : 5/5
    Kelle Avcısı I : 2/2
    Gemi Gövdesi II : 3/3
    Kalkan Sıklığı : 5/5
    Ayarcı : 3/5
    Kelle Avcısı II : 3/3

İyi forumlar.

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Ek olarak tavsiye vermem gerekirse 24 arge dizilimde göre dizmelisiniz.21 arge ilede kalın sıkarsınız ancak 24 olanlara göre avantajsız olursunuz.

İyi forumlar

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Gelişmek adına arge dağılımı yapmak isterseniz belli bir müddet bu arge dizilimini kutu toplamak için kullanabilir sonra yeniden değiştirebilirsiniz ve özellikle katlayıcı paket alırsanız daha yararlı olacaktır.

22 ARGE ile toplayıcı arge dağıtımı

ALINTI DEĞİLDİR.

7. mod arkadaşlar benim dizilim böyle
    Gemi Gövdesi I : 2/2
    Mühendis : 1/5
    Kalkan Enerjisi : 5/5
    Kelle Avcısı I : 2/2
    Gemi Gövdesi II : 3/3
    Kalkan Sıklığı : 5/5
    Ayarcı : 3/5
    Kelle Avcısı II : 3/3

şimdi ayarcıyı fullicem sonra neye vermeliyim sizce?

8. Hepinize çok teşekkür ederim :) Çok sağolun :)

Şöyle bir dizilim yapmayı düşünüyorum, genelde PVP değil de uzaylılarla ilgilendiğim için daha çok işime yarar diye düşündüm.
    Sizce uzaylı avlamak için güzel mi ? Toplamda 23 Ar-Ge gidiyor ancak "Mühendis" yeteneğine bir Ar-Ge daha eklemeyi düşünüyorum.

Sizce bunu yaparken kelle avcısından mı yoksa yanıltma manevrasından mı gitmeliyim ? Bana kelle avcısı daha cazip geldi ama sizin de kararınızı alayım.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Ekim 2014
  9. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Lütfen flood yapmayınız. Tekrarında gereken cezai işlem uygulanacaktır.

Keyifli Forumlar

10. Özür dilerim modum bir daha olmaz.

11. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Kelle avcısı şarttır.Birda dikkat edin evdeki hesap çarşıya uymayabilir.Arge için sayılara dikkat etmelisiniz.Hangi yetenek kaç argede fulleniyor.O yeteneği açmak için öncesinde nelere kaç arge verilmeli.Bunları iyi hesaplayın :)

İyi forumlar

12. Hesapladım modum teşekkür ederim :) Tam 24 Ar-Ge yaparsam mühendise 1 Ar-Ge daha koyabiliyorum ve bence mühendis argesi gerçekten çok yararlı oluyor :)

13. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Başka bir sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.Diğer konularında güncel kalmasını sağlarız haklarını yemeyelim :)

İyi forumlar

14. Kilitleyebilirsiniz modum sağolun :)

15. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Biz teşekkür ederiz.Konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.