AR-GE

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _____§КЧJΛĈКΣЯ¯¯¯¯¯ tarafından 6 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar roket uzmanını mı fullemeliyim ilk yoksa uzaylı avcısı mı? bi de birisi tam savaş argesini yazabilir mi basamak basamak bi strateji yapıcam kendime de

2. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Gemi Gövdesi I : 2/2
    Mühendis : 1/5
    Kalkan Enerjisi : 5/5
    Kelle Avcısı I : 2/2
    Gemi Gövdesi II : 3/3
    Kalkan Sıklığı : 5/5
    Ayarcı : 5/5
    Kelle Avcısı II : 3/3
    Roket Uzmanı : 5/5
    Yanıltma Manevrası : 2/2
    Yanıltma Manevrası 2 : 3/3
    36

Şeklinde yapabilirsin.

Konunuz Uygun yere Taşınmıştır.

İyi Forumlar.

3. uzaylı avcısını da tamamlarsam 41 argeye güzel bi dizilim olmuş olucak sanırsam?

4. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Eğer ki yaratık Argesi yapmak istiyorsan burdanki bazı argeleri basmadan da yapabilirsin.

36 arge söz konusu savaş argesi için hatta savaş argesini 31 argede de yapabilirsin.

iyi forumlar.

5. yok bende 40 arge var, yanıltma manevralarını ayarcıyı falan hepsini kesinlikle yapıcam, extra roket uzmanı mı uzaylı avcısı mı yapsam diye düşünüyordum, fakat ikisini de yapabiliyormuşum sadece 1 argeye daha ihtiyacım var doğru anladıysam, bikaç gün sonra sıfırlayıp inşa etmeye başlıycam

6. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba ,

36 arge + Yaratık avcısını Açabilmek için

Acımasız I e 2 arge

Uzaylı avcısı 5 arge

36+7= 43 argeye ihtiyacın var.

İyi forumlar.

7. o zaman ilk roketi tamamlarım sonra, zamanla uzaylı avcısına giderim, siz olsanız uzaylı avcısını fuller miydiniz yoksa başka bir argeye mi yönelirdiniz

8. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Ben kendi deneyimlerime göre konuşuyorum. Vuruşlarda farklılık görmekten hiç hoşlanmam ve düşman kesmekten çok yaratıklarla uğraşırım. Bu yüzden sıktığım her lazerin en iyi şekilde değerlendirip hızlıca yaratık kesmek isterim. Yaratık argesiyle düşmana ne vuruyorsanız yaratıklara da aynısını vuracaksınız. Kendi adıma bu olay beni çok mutlu ediyor. :D

Bana kalırsa uzaylı avcısını tamamlayın.

İyi Forumlar.

9. hem kutu hemde savaş yapardım ben olsam

10. kutu toplamıyorum hocam ben yav, belki ileride çok + sı olursa katlayıcı çeker ona dönerim ama şimdi düşünmüyorum

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.