Ar-Ge

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve TheTürkishPower52 tarafından 26 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Peti miz 8 seviye yapmama çok az kaldı. Fakat Ar-Ge puanlarım biraz karmaşık dizilmiş gibi. Zeta kapısıda yapacağım. Hem kapı hem de toplamak için ayrı ayrı mı dizmem gerekir argeyi yoksa ikisi bir arada olur mu ?

Bana 15 argelik ve 20 argelik olarak 2 örnek verebilir misiniz ? Diğer oyuncularla hiç işim yok yani sadece yaratık kesip kutu toplicam.
    Birde bu işleri ne zaman bırakıp diğer oyuncularla savaşmaya başlamalıyım ? Yani lf4lerim bittiğinde ve 20 arge olduğumda başlayabilir miyim ? Ne durumda başlanabilir bu savaşlara ? Millet 40-50k vuruyor.

2. ateistkeci

ateistkeci User

Şu an için önerim 15 ARGE yaratık hasarına yönelmen olacaktır, bu şekilde kasılırken daha rahat olabilirsin ayrıca 26 ARGE olduğun zamanda da kalın sıkma yapabilir ve böylece oyuncularla savaşırken de fazladan hasar verebilirsin :)

15 ARGE yaratık hasarı

Bu ARGE dağılımını yaptıktan sonra aşağıda belirttiğim şekilde yaparak 26 ARGE Yaratık+Kalın sıkma yapabilirsin böylece hem yaratıklara hem oyunculara fazladan hasar verebileceksin :)

26 ARGE yaratık hasarı+kalın sıkma(oyuncu hasarı)

3. EzzCooL

EzzCooL User

Burgu uçuş düzeni + Hasar desteği + Seprom beslemesi ile full lf3 de olsan sende tatlı hasar bırakabilirsin 40k vurursun en azından rsb ile karıştırıp 70-80k cıkartırsın.

36x180=6,480 (lf3ler) - Burgu %10= 7,120 - Hasar desteği %10= 7,830 - Seprom = 12k

12k damage x ucb100 = 48k + rsb= 72k

ucb+rsb =120k çıkartırsın işte daha ne :) (Umarım doğru hesaplamışımdır . )

4. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Arge diziliminin Seprom gerektirdiğini ve her arge sıfırlamada maliyetlerin arttığını hatırlatmak isterim.
    ateistkeci arkadaşımızın verdiği cevaba ek olarak ARGE konusunda aklınıza herhangı bır soru takılması durumunda BURADAN detaylı bilgi edinebilirsiniz. Cevap veren tüm arkadaşlarımıza teşekkürler.

İyi forumlar.

5. @-=ODIN=- Peki üstadım @ateistkeci arkadaşın dediğini yaparsam sonrasında sıfırlamaya ihtiyaç duyacak mıyım yine ? Yoksa bu olması gereken gibi mi ?

6. ateistkeci

ateistkeci User

Bu senin oynayış tarzına bağlı bana göre yaratık+kalın sıkma ARGE'si cidden beni uzun süre götürecektir ve bir çok kişinin de işine yarayacaktır diye düşünüyorum,

Ayrıca bu ARGE diziliminin üzerine kendine göre eklemeler yaparak da geliştirebilirsin ve gemini fazlasıyla güçlü hale getirebilirsin :)

7. @ateistkeci peki bu sıfırlamada uridyum maliyeti hep aynı mı kalıyor. mesela 10 tane puan verdim 1000 uri ile sıfırlanıyor. 20 tane puan verdim yine 10 uri ile mi sıfırlanacak ? eğer öyleyse sadece seprom konusunda sıkıntı çekeceğim doğru mudur ?

8. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Şuanda arge durumunuz nedir yazarmısınız lütfen.

İyi forumlar

9. Gemi Gövdesi - 2
    Mühendis - 1
    Kalkan Enerjisi-5
    Kelle Avcısı - 2
    1 tane boşta puan var.
    Sıfırlamam için 1900 uri istiyor efendim. @-=ODIN=-

10. Sıfırlamaya gerek yok. Yaratık argesine devam etmenizi öneririm.

11. Dostum her Ar-Ge ni sıfırladığında bir sonraki sıfırlama için daha çok uridium isticektir bunun senin Ar-Ge puanlarınla alakası yok.. Hatta bazı gemilerde arge sıfırlamak için 300 400k dan fazla uri istediğini biliyorum. Ar-Ge lerin iyi dağıtılmış olması gereken bu bundan sonrası için @ateistkeci arkadaşımızın dediği yönde dağıtım sağlayabilirsin.. Kutu Ar-Ge lerine vermeni önermem ilerde pek işine yaramıcak ama genede sen bilirsin

TheTürkishPower52 bunu beğendi.
  12. Konuyu kapatabilirsiniz teşekkür ederim.

13. Krios

Krios Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.