Ar-Ge

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Captivity tarafından 24 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Captivity

Captivity User

Öncelikle selam arkadaşlar

Gemimin özellikleri;

22 LF-3
    5 İRİS
    4 BO-2
    Goliath Venom tasarımı
    2. Hangar leanov
    ve 8 argeyim

Şimdi ben size hangi adımları izleyeceğimi sormıycam daha önceden sordum zaten önce iris ve Bo-2 leri tamamlamam gerektiğini biliyorum. Ama şimdi benim kendime göre planım var ben düşündüm taşındım daha eski haritadaki nostromolar bigoylar bile kalın lazer atıyorken benim ne eksiğim var dedim ve kendi çapımda 17 argelik kalın lazer sıkma yöntemine başvurdum böylelikle hem uzaylı avcısıyla 24 arge yapana kadar kasılırım rahat rahat hemde kalın sıkıp egomu tatmin etmiş olurum ama bunun için hesaplarıma göre kalan 280 bin küsür uridium a ihtiyacım var ve ben bunu en rahat nasıl nerede kasarım

2. CemVsKaan

CemVsKaan User

kardeşim beni dinlersen şimdilik hiç argeyle kalınla ugrasma o dedigin nostromo bigboylar soyulmus charlar :D egoyu falan boşver daha erken senin için dedigin gibi iris bo2 fulle + bikactane arada lf3 al pet+kami alman lazım önce bu dediklerimi yaparsan kapılar da işin icine girerse kami3 alfa kolay yaparsın + az kasılmayla 280 bin uri olur zaten dediklerimi yapana kadar bikaç argen daha olur :D

Captivity bunu beğendi.
  3. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

17 argede kalın sıkılmıyor

4. Captivity

Captivity User

İstersen araştırmayı dene kardeşim cevap yazmış olmak için yazma yani :confused:

Yav tamam ben onları aksatmıycam zaten 3-4 günde bir alışverişten iris çekiyorum uridiumu bo2 ye falan harcama niyetim yok pet desen vip im yok şuanda pet benim için zarardan başka birşey değil palada toplatmıyorlar geçen palada özellik açıp 8 iris kalkan sıklığı olan vega kestim kalan az canımı gören başka güçsüz bir vegaya öldüm 9-10 tane ya topladım ya toplayamadım :D

CemVsKaan bunu beğendi.
  5. CemVsKaan

CemVsKaan User

serverin ne ve zaten kami3 için petin 8 level olması lazım ugrastırır yani pet 8 level olana kadar 1 ay vip parası 11 tl biriktiremiyosan yuh sana :D palada şirket ayrımı varmı tr1 de eic sıkamazlar mesela oyle

6. Captivity

Captivity User

yav ben 11 tl biriktiriyorum ama gidip yüklemeye üşeniyorum bizim ev vallaha dağın başı :D
    Tr3 eic deyim tr3 te eicin durumu iyi ama palada kimse kimseye acımıyor dalıyor geçen yanımda bizim eicden birinin petini patlattılar o bile güçsüzüm diye bana kaldı beni kestiler sakalımız yokki sözümüz geçsin hesabı :D

7. Git be bugün full paladaydım sıkmadı kimse . :D
    Biri sıktı onu da klancak hallettik . İstersen başkanla konuşayım gel klana

8. Captivity

Captivity User

Bak o olabilir ama önce 8 iris olayım öyle klana gelirim ben biraz pintiyimde klan vergisine katlanamıyorum :D

Not: Dün ihalede iriste seni gördüm ezmedim değerimi bil :D

9. 16 argeye kalın sıkılıyormuş :D

lWhiTéAngéLl bunu beğendi.
  10. Vergi 0 ;)
    İrisi bugüne alabildim bide :D

11. Captivity

Captivity User

E süper o zaman geliyim ben klana palada arkamıza güveniriz hiç olmazsa x1 le işkence yaparak kesenlere göz yummayız :D

Uzaylı avcısı denen gerçekten tek benimmi haberim var yoksa kalktımı anlamıyorumki kardeşim :mad:

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Temmuz 2014
  12. Konu muhabbete dönmesin başkanla konuşurum aldırmaya çalışırım

13. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

17 arge ile kalın sıkmak size bir yarar sağlamaz.Ayrıca daha birçok eksiğiniz varken argeye yönelmeniz sizi güçlü değil eskisinden daha kötü bir duruma düşürür.Henüz irisleriniz tam değil bo2 desen hiç yok gibi lf3 yine eksik.Yanlıştan dönmelisiniz.

İyi forumlar

14. Captivity

Captivity User

Modum gemiyi iyice yerin dibine soktunuz :) ben credi ile açık arttırmadan tamamlayacağım şeyleri uridium ile almaktan çok büyük rahatsızlık duyarım ve kalın sıkmakta benim uzun zamandır çok güzel gördüğüm birşey o yüzden kendimce böyle bir fikir ürettim okadar uridium u başka yerlere harcayıp gemiye fayda sağlayabilirim ama maksat görüntü işte :)

15. Captivity

Captivity User

Arkadaşlar hakıymış ben 16 argeyle yani uzaylı avcısı 5/5 yapınca kalın sıkılabilir sanıyordum araştırınca gördüm k.bakmayın konu kilitlenebilir

16. Cloud

Cloud User

Toplu uridium kasmak istiyorsan palladium topla

kapı açıp yaparsın hem lazer kazanırsın hem Uridium.

İyi forumlar

17. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Yanlış anlamayın.Gemiyi kötülemek gibi bir niyetimiz yok :) Ancak sizi yanlış yoldan döndürmek için biraz sert çıktım :)

Konu sahibinin isteği üzerine konuyu kilitliyorum.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.