Ara ki bulasın. Başarıları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve gurcan9970 tarafından 16 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. gurcan9970

gurcan9970 User

Gençler kolay gelsin, hepiniz başlığa baktığınızda merak ettiniz sanıyorum. Bazı arkadaşlarımız zaten görünce bu konuya ilgiyle yaklaşacaktır çünkü bilen az ve fikri olanların bir sürü sorusu oluyor. Kısaca özet geçecek olursam adı üstünde Ara bul diyor darkorbit sana. Açıkçası bana soracak olursanız bir sürü şey var ve bilinen sadece bi kaç tane. Gökkuşağı atıcısı, dürt beni!, Solucan Deliği yolcusu(heralde bunlardı isimleri). Bir de kubikon mezarlığı var ki, bilen her oyuncunun hayali gitmek. Açıkçası ben en kadar zor olursa olsun bu haritaya gideceğim aslında eski oyuncuyum bu aralar tekrar başladım eskiden de bilirdim ama önemsemezdim pek amacım gelişmekti, 20 tane gemi fulleyince pek haz alamaz oldum ne yalan söyleyim oyunun gizli yönlerine ve derinlerine inmeye başladım :). Bi de unutmadan 4-5 teki gizli rastgele atan portalı da sayalım. Bu konuda bu fikirlerimizi paylaşalım kaç başarı var bildiğiniz, oyunun derin kısmı vs.
    İyi forumlar :)
    Edit: herhangi bi kapıda havai fişek bir diğer başarıyı veriyor :)

Son düzenlenen: 16 Kasım 2015
  2. İstiklal

İstiklal User

3. gurcan9970

gurcan9970 User

Sağolasın modum :) ellerin dert görmesin arkadaşların da fikirlerini alalım diye açtım bakalım amacımızı ulaşabilecek miyiz

Ahaha modum bu konuyu okumamıştım emeğimle bulmuştum bu başarıları ben :D böyle bi konunun açılmış olması haksızlık gibi geldi

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Kasım 2015
  4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

İlk geldiğinde , konusu çok açılıyordu , Soran çoktu

Bu nedenle açma gereği duyduk :)

İyi Forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Kasım 2015
  5. gurcan9970

gurcan9970 User

Açıkçası bazı şeylerin gizli kalması gerektiğine inanıyorum böyle şeyler oyuncuyu daha çok oynamaya sevk eder tabi sizin görüşünüzü bilemem :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.