Arada Gelen % indirimi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 44HzyFe44 tarafından 17 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 44HzyFe44

44HzyFe44 User

arkadaşın çarını açınca %80 indirim geliyo paket urisinde hemen kendi çarıma geçiyorum bende gelmiyor neden ?

2. Kişiye özel kampanya ondan kardeş :D

3. 44HzyFe44

44HzyFe44 User

o nasıl ya çocuga gelmeyen kalmadı extra enerji geldi - 4iris 8 kalkan geldi - daha yenide görev 3 katı geldi bana niye gelmiyo bu kampanyalar ?

4. -Star-

-Star- User

4 iris 8 kalkan geldiğine emin misin sen ? Sende olan kampanyayı kullanırsan sonrakiler açılır diye biliyorum ama 4 irisi sallıyodur o merak etme.

5. 44HzyFe44

44HzyFe44 User

yok yok ben onun çarındayım :D 4 iris 8 kalkan kampanyası var daha yeni geldi gitti şimdi 38 tl mi neydi

6. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

banada bu gune kadar hic gelmedi sanirim bir politika uygulaniyormus alim gucu denemesi ...hakikatten bende isterim benide denesinler:)

7. 44HzyFe44

44HzyFe44 User

abi deneme fln bilmemde bu oyuna başla diyosun ya oradaki ekranda sol tarafta çıkıyo yeminle bize niye gelmiyo ? bana önceden %80 30k uri gözükürdü şimdi oda gözükmüyo ?

8. cengizcc

cengizcc User

Nedir bu cidden

9. 44HzyFe44

44HzyFe44 User

bi bilsem !

10. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Bahsedilen uridium/vip için kampanya oyun anasayfasında beliriyorsa bu, sistemin belirsiz kişilere tanımladığı kampanyadır. Uridium/vip için geçerlidir genellikle.

Geminizin bulunduğu oyun sayfasında çıkan kampanyalar ise kişilerin ekipmanlarını hızlcıa ilerletmesi için sistem tarafından sunulur. Bunlar bazı özel itemelr için cazip fiyatlardır.Belirli ilerleme kaydetmiş hesapalrda bu kampanya gözükmez.

Keyifli Forumlar

11. 44HzyFe44

44HzyFe44 User

abicim şimdi böyle haksızlık olmuyo mu ben yeni açtım sadece 1 golim var diye leo lu bi çarın aldıklarını alamayacakmıyım ?

admin bi cevap bekliyorum ?

admin !!!

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Kasım 2014
  12. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Bu tür kişiye özel kampanyalar sistem tarafından atanmaktadır.

Bizim bu konuda yapabileceğimiz bir şey bulunmuyor

Dilerseniz , bu tür kampanyalar konusunda Güncelleme ve Fikir havuzuna bir öneri konusu açabilirsiniz

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.