Bug / Oyun hatasi Aradaşlıktan Çıkar Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve YaKaLa_DosTum tarafından 8 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle merhaba.

Ben oyunda bir hata fark ettim ve konuyu nereye açacağımı bilmediğim için buraya açmak durumunda kaldım üzgünüm. Oyun ekranında ki kişiler sekmesinden, seçtiğiniz pilotları arkadaşlıktan çıkartıyorsunuz fakat, oyuna çıkış-giriş yapınca o kişi tekrar arkadaş listesinde bulunuyor. ben mi yanlış birşey yapıyorum yoksa sistemde hata mı var?

muh722 bunu beğendi.
  2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Evet, bu bir yazılımsal oyun hatası. Sizden şu anda 2 konuda ricada bulunacağım; sorununuz çözülmesi ve ilerleyen zamanlarda bu sorun ile tekrar karşılaşmamanız adına.

İlk olarak, bu durum ile ilgili bir video kaydı alarak lütfen support ekibine başvurunuz. Support ekibi ile nasıl iletişime geçildiğini buradan öğrenebilirsiniz.

İkinci olarak, oyun ana sayfasında mektup ikonuna (mesajlaşma sistemi) tıklayın. Açılan sayfadan arkadaşlar listesinden, "arkadaşı sil" diyerek arkaşlığınızı sonlandırınız. Bu sayede sorununuz çözülecektir.

İyi forumlar.

muh722 bunu beğendi.
  3. Sorun çözüldü. Yardımınız için teşekkür ederim modum. konu kiltlenebilir.

muh722 bunu beğendi.
  4. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Rica ederiz, isteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir. İyi oyunlar efenim :)

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.