Destek Arap serverleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MKS-705 tarafından 20 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Arap serverleri olsun mu ?

1. Evet olsun

55,0%
  2. Hayır olmasın

45,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MKS-705

MKS-705 User

Bu oyunda her server var bi arap serveri yok arap serverleri de olursa oyunda daha nice yenilikler olacağına inanıyorum. ve daha kapışmalı geçeğine inanıyorum.

2. arap serveri olmadığına göre araplarda oynayan kişi sayısı az veya yok yanlışmıyım ? eğer olsaydı heralde serverları olurdu

3. olsaydı herkes full olurdu serverde :D :D

4. dikduran1

dikduran1 User

ferrari görünümlü goli isterlerdi sonra :) mazallah...

5. MKS-705

MKS-705 User

destek gelsin arap serverleri açılsın darkorbit amca :)

6. Bn arap ulkesindeyim oyunda darkorbit oyunculari artar :) araplar savas oyunlarini seviyor ve paralari bol :D

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Bu tür konularınızı Genel Konulara değilde,Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümüne açmanızda yarar var.

Keyifli Forumlar.

8. MKS-705

MKS-705 User

evet bende inanıyorum arap serverleri gelse daha değişik olr :)

9. Arkadaşlar saçmalamakta son noktayı koymuşsunuz bravo.

SULT4N|S£NC£R bunu beğendi.
  10. Arkadaşlar bazıları Bigpointe çalıştığı çok açık ferari görünümünde goliath nedir Allah aşkına...

arap serverine gerek duyulsaydı açılırdı başta...

demek ki oynayan yok.

11. MKS-705

MKS-705 User

fikir hoşuna gitmeyebilir ama saygı duymak ZORUNDASIN !!!

olsa güzel olurdu. sadece bir fikir sndum sizin kafanıza yatmayına hemen saçma ve olumsuz buluyorsunuz.

arama butonunda darkorbit arapça olarak olsaydı oynayan ve kayıtlı olan üye sayısı daha fazla olurdu bna bütün kalple inanıyorum.

12. Yorumumda saçma diye bir ifade var mı ?

Bunu konu açmana gerek yok ki bigpoint ihtiyaca göre server açıyor zaten...

13. Arkadasimiz senin yorumuna degil, diger bir arkadasimizin kendi yorumunda yaptigi "sacmalik" kelimesine karsilik vermistir. Sana herhangi birsey dememistir ve sen yanlis anlamis bulunmaktasin bunu belirteyim dedim oncelikle.
    Ikinci olarak bu konuyu acmana gerek yok diye bir yorumlama yapilamaz. Konu acmak kisinin kendi fikrine kalmistir ve modlarimiz konuyu kilitlemedigi veya kurallara aykiri bulmadigi surece acik kalabilir. Bigpointin neye gore server actigini da bilmiyorsunuz. Demissiniz ki araplar az oynadigindan arap serveri acilmamistir. Oysa arap serveri olmadan nasil araplarin oynayip oynamadigini bilebilirsiniz ki.

MKS-705 bunu beğendi.

14. Başta DO nun Rusya almanya türkiye gibi ülkeler için server açtığını düşünürsek bunu zaten geri bildirimlerde değerlendiriyorlar.

Araplar forum dışındanda üst kurula mesaj atabilir geri bildirim yapabilir server açılacaksa bunu zaten yapıyorlar diyorum foruma dökmeye gerek yok diyorum.

Kardeşim adam bana cevap vermiş alıntının altına bakarsan anlarsın...

15. ÇORBACI

ÇORBACI User

Arap serverinin açılmasının bize ne faydası varki zati şirket bunun araştırmasını yapmıştır demekki karlı görmediler açmıyorlar.

D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R bunu beğendi.
  16. Heh sonunda benim demeye çalıştığımı dedin...

SULT4N|S£NC£R bunu beğendi.
  17. Biz diyoruz var olan serverler birleşsin sen diyosun yeni server açılsın.
    Ne kadar saygı duyulabilir bir fikir pek bilemiyicem.

18. MKS-705

MKS-705 User

do ben sana onu demedim desem saten derim. şuan ki yorumuna karşılık olursa niçin beğenmediğinizi yazacağınız yere boş boş eleştiri yapıyorsunuz.

olan serverlerin birleşmesi imkansız bunu darkorbit alman forumlarında gördüm. genaraller ve üst rütbelilerin karşıması durumundan olayı bu duruma hiç sıcak bakmıyorlar. öte yandan fikir resmi kurallar içerisinde düşünülerek açılmıştır. eğer beğeniyorsanız olumlu oy atarak fikrinizi belirtebilirsiniz. hayır beğenmiyorum diyorsanız olumsuz oy kullanarak olmsuz düşünceyi yazabilirsiniz. lakin tartışma çıkarmak için yorum atacaksınız atmayınız. ve unutmayınız ki ; fikileri beğenmiyebilirsiniz ama saygı duymak zorundasınız. forum kurallarını benim hatırlatmam gerekmiyor heralde.eğer bilmiyorsanuz öğrendiniz ;)

Teşekkür ederim arkadaşım çok önemli bir yere değinmişşsin yanlış anlaşılmayı ortadan kaldırmışsın. Ellerin dert görmesin :)

19. Bana demediysen kime yazacaksan onun altına yaz yanlış anlaşılma oluyor...

Ustde ki yorumları tekrar etmeyecem...

20. MKS-705

MKS-705 User

onun altına yazdım saten üstte onun alıntısı var sonra yorum ve sonra senin alıntın sana yorumumm.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.