Destek ARENA

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve anti_kamalist.72 tarafından 3 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu ultumate battle arenada hep güçlüler çıkıyor karşıma bıktım hep yenilmekten :(

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Oyuncular şans eseri gelmektedir.Şuanda güçlü çıkıyorsa bir müddet bekleyip daha sonra tekrar giriş yapmayı deneyebilirsiniz.Szin seviyenizde bir oyuncu arenaya girmiyor olabilir.

İyi forumlar

3. peki bu ultimate battle arena ile ödülleri kalıcımı.

4. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Evet kalıcıdır. BURADAN bilgi sahibi olabilirsiniz.

İyi Forumlar.

5. Oyuncular sans eserı fln cıkmıyo adamları chatte takıp edıyorum yok taktıgı var yok su var bu var resımlerle suporta sundum bısey yapmadılar sonradan ogrendıgım bu 1. konfıyı sılıp 2. konfıyı agır yapıyolarmış vurusa yonelık bos konfıde rakıp arayınca dusuk gucde dusmanlar gelıyomus benım pek ılgım yok uba la aama adam chate yazıp hava atıyo chatte admın bulunmasına ragmen kıck bıle atmıyo sonra dıyolarkı rakıp karısık gelıyomuş muş bısey yapıyosunuz madem takıp edın ulasmadıysa tekrardan fotolarla suporta basvuruyum tabı ılgılenecek bırısı varsa

6. jarekkk

jarekkk User

Adminim konuyla alakasız ama bu UBA'nın eşleştirme değilde puan verme sistemi nasıl ?
    Arkadaşım var full elit + full ona kazangıdı maçlardan 3-5puan arası geliyor.

Bnim gemim 2lf4 8iris 1apis karşıma full havoclar felan geliyor genelde çogu full elit ama maç kazanırsam 17 felan.
    Ki kimi görsem 5-10arası alıyor maksimum niye benimki yüksek bu kadar neden banada güçlüler geliyor ? :)

"puan sistemi" sistemini kopyala yapıştır yapıp paylaşırsanız memmun olurum

7. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Bu puanlandırma uygulaması nasıl çalışır?

Önceki savaşların sonucunu dikkate alarak arena savaşlarını çok daha rekabetçi hale getiren yeni bir puanlama sistemimiz var. Eski sistem sadece kazanılan savaşlara dayanırken yeni sistem ise kendinizin ve rakibinizin önceki çatışmalardaki performansını dikkate alıyor.

Burada yazan bilgilere göre puanlandırma yapılıyor. Karşınıza çıkan rakipler sizden başarılı olduğu için bu kadar puan alıyorsunuzdur.

İyi Forumlar.

8. Peki bu arenada tasarım alanlar niye hala giriyor anlamadım ?

9. Merhaba ,

Ultimate Battle Arena hakkında bilgi için Buradaki konuyu inceleyebilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.