Arge Dağılımı Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve clan-akrep tarafından 19 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. görüntü ve ufak bir etkisi var ama tamiri hızlandırmanın ne anlamı var, ha 5k doldurmuş ha 6k çok da bi farkını görmezsin.

Gemi Gövdesi 1 2/2
    Mühendis 1/5
    Kalkan Enerjisi 5/5
    Yanıltma Manevrası 1 2/2
    Kelle Avcısı 1 2/2
    Gemi Gövdesi 2 3/3
    Acımasız 1 2/2 buna vermezsen canavar avcısı açılmıyor galiba ya da roket uzmanı bilmiyorum bunu zorunlu tutuyor diye hatırlıyorum
    Roket uzmanı 5/5
    Uzaylı avcısı 5/5
    Kalkan Sıklığı 5/5
    Ayarcı 5/5
    Yanıltma Manevrası 2 3/3
    Kelle Avcısı 2 3/3

toplam 43 arge kendi gemim 40 arge ben 44 yapıp bırakıcam son 1 argeyi de görüntü için ısı arayıcısına vericem.

50 arge bi gemide verdiğim 43 arge bulunmak zorunda ona göre yap argeni

2. clan-akrep

clan-akrep User

#17 : Paylaşımınız çok işime yarayacak. Haberim yoktu böyle bir uygulamadan. Teşekkür ederim.
    #18 : Yorumunuz için teşekkür ederim.Mühendis 5/5 konusunda kararsızım aslında.
    #19 : Dediğine katılıyorum.Günde 5-6 defa roket ince ayarı yapıyorum şuan 170+ oldu bile zaten.
    #20 : Aynen görüntüye değil icraat lazım. :)

Bu konuda ki düşüncem sabitleşti. Bağlayıcı ışın II ye başladım. Gerisini savaş argesi olarak dağıtıma devam. Tamire vermekten vazgeçtim. Değerli yorumlarınız ve görüşleriniz için teşekkür ederim. (Haritalarda görüşmek üzere .. :) .. )
    Konu kilitlenebilir.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Nisan 2017
    JUPlTER bunu beğendi.
  3. Lion

Lion Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzerine kilitliyorum.

Argeniz hayırlı olsun :)

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.