ARGE DAĞILIMI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ŘΆŤἉĴḰŎŴŜḰǏ™ tarafından 12 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arge dağılımından anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim tek sorum var arge basıcam AYARCI yeteneği lazer vuruş hasarımı artırır mı yoksa sadece miss vurma şansını mı en aza indiriyor

2. Sadece isabet oranını artırıyor yani senin dediğin gibi miss artar.

Buda forumda bulunan sağlam bilgi;

3. miss vurma oranını düşürür ben fulledim gayet işe yarıyor

4. anladım teşekkür ederim..

5. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Miss vurma olasılığınızı düşürüyor ama benim görüşüme göre lazer hasarını da artırmış oluyor.

Düşünceme göre;

LF4 lazeri 200 hasar çıkarmaktadır. Ama her zaman tam olarak 200 hasar çıkarmıyor. Ayarcı argesi bu olasılığı da yükseltmiş oluyor.

Sizce yanlış mı düşünüyorum ?

İyi Forumlar.

6. haklisiniz modum bir nevi öyle

7. Bence yanılıyorsun açıklamada yazana göre hasara hiçbir etkisi yok sadece ıskalama şansını düşürüyor

8. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

LF4 lazerinin tam olarak 200 vurmaması da ıskalama sayılmaz mı?

İyi Forumlar.

9. Hayır sayılmaz LF-4 ün hasarı misal 180-200 arasıdır. 200 onun azami hasarı şansa bağlı olarak 180 ile 200 arasında bir hasar verir. Yani ıskalamıyor şansa bağlı rastgele bi hasar vuruyor ( 180 i örnek olarak yazdım alt sınırı bilmiyorum )

10. -UZMAN-

-UZMAN- User

Ben ikna olamadım :) ama tabi düşüncenizde mantıklı olabilir. LF4 ün hasarını şansa bağlamışsınız ama ayrcı argesindede şans oranı artıyor. Yanı miss vurma, olasılık (oyunda buna şans diyiyoruz.) şansda olabiliyor.

Neyse bu durum bence çok tartışılır aslında bunu aydınlatmak isterim ama çook fazla deneme ve sıfır bir hesap gerekiyor bu hesapta hiç güçlendirici olmadan ayarcı argesiyle denemeler yapmak gerekiyor :)

Konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.