Destek Arge Dağıtma Hakkında

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve KraaL_C0MB0 tarafından 25 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Gemideki arge dağılımım şu şekilde :
    Gemi Gövdesi I : 2/2
    Mühendis : 1/5
    Kalkan Enerjisi : 2/5
    Kelle Avcısı I : 2/2
    Gemi Gövdesi II : 3/3
    Kalkan Sıklığı : 3/5

365 Arge dosyası aldım ve 3 adet arge takası yaptım değiştire tıklayarak fakat ArGe Puanı: 3 yazmasına rağmen Kalkan Sıklıgı 3/5 'e tıkladıgımda Arge basamıyorum neden olabilir yardım edermisiniz arkadaşlar Şuan 13 Argeyim 3 adet argeyi basamıyorum 16 olabilmek için

2. ateistkeci

ateistkeci User

Kalkan Sıklığı Ar-Ge'si için Skylab'ında Seprom bulunması gerekiyor şu an 3/5 olduğunu söylemişsin yani Skylab'da 4000 Seprom olunca basabileceksin ardından 5/5 yapmak için Skylab'ında 5000 Seprom olması gerekecek 2 gün beklersen 2 Ar-Ge puanını da verebilirsin :)

3. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı düzenleyip konunuzu daha uygun bir bölüme taşıdım. Skylabınızda bulunan seprom bittiğinden arge veremiyorsunuzdur. Bir süre bekledikten sonra seprom deponuz dolunca tekrar arge vermeye devam edebilirsiniz.

İyi forumlar.

4. Teşekkür Ederim

5. bu konumda arge hakkında biraz bilgi vermiştim