Arge de Konfigürasyon Sistemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve pytan tarafından 22 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Destekliyor musunuz?

1. Evet

oy sayısı 4
    57,1%
  2. Gelistirilmeli

oy sayısı 1
    14,3%
  3. Hayır ( nedenini yazar misiniz)

oy sayısı 2
    28,6%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. pytan

pytan User

Merhaba arkadaşlar , bildiğiniz üzere 50 arge olsak bile veremedigimiz argelere oluyor , birine versek diğeri eksik kalıyor . bu yüzden oyuncu profilimizi iyi belirlememiz lazım .

Benim önerim basitce : argede de gemide ki konfigürasyon gibi bir sistem olması .
    mesela
    -kasılacagımız zaman ; yaratıklara fazla vurdugumuz , daha fazla kredi-seref aldığımız argelerinin basili oldugu
    -Kutu toplayacağımız zaman ; kutu argelerinin basili olduğu
    -Baskına giderken avcı argelerinin basili oldugu
    Konfiyi acabiliriz
    2 farklı konfigürasyonu oyuncular kendi oyuncu profiline gore dizebilir, oyuna giriş yapmadan hangi profilde oynuyacaksa onu secip girer veya en son açık olan arge konfigürasyonundan devam eder .
    ( ben klasik 24 arge dizilimine gore diziyorum şuan da , ama hep aklımda kutu ya mi versem , kasilmak için argelere mi versem diye. Eğer bu sistem olursa oyuncular oynadıkları profile gore degistirebilecekler iste . )

2. Merhaba,

Konunuz resmen benim oyundaki eziyetimin çilemin bir çözümü gibi duruyor ama benim demek istediğim sadece ekipman konusunda .Her seferinde ayrı ayrı dizmek zor geliyor ekipmanlarımızı sizin dediğiniz gibi bir sistem gelse yaratık keseceğim zaman bir tuşa basarım yaratık konfim çıkar palladium toplamak için bir tuşa basarım palladium toplar.Ama bu gerek tanıtımı gerek ise herhangi bir görsellendirme olması yönünden geliştirilmeli.
    Ama Ar-ge konusunda size katılmıyorum bence ar-ge aynı şeklinde kalmalı.

İyi Forumlar

Son düzenlenen: 22 Temmuz 2015
  3. pytan

pytan User

Hocam ben daha 18 argeyim , eğer bu sistem olursa bi konfiyi klasik 24 argeye gore dizerim , diğerini kutu ve yaratık uzerine dizerim. Benim gibi gelişmekte olan kişilerin isine çok yarar bence
    Not: şehir disindayim görselleştirme için firsatım yok ama ilgilenicem

4. Merhaba,

Dediğiniz konu darkorbitin altyapısını alt üst edeceği için gerçekten güzel görseller ile ve dediğim gibi ekipman olayı benim çok hoşuma gitti 2 tarafa da ayrı ayrı değinerek yaparsanız daha iyi olacağı görüşündeyim.Ama bu tür yenilikler hemen olmaz şu anda forumda 2 seneyi aşkın konular var fikir olarak sizinki gibi.
    Bu yüzden sabırlı olunuz ve sürekli takipte kalıp yorumlar geldikçe görselleri ya da fikirleri yorumlar doğrultusunda güncelleyip yola devam etmelisiniz.

İyi Forumlar

5. Güzel fikir, zaten ücretini verip aldığımız puanları dağıtmak için ayrı para ödüyoruz ve de tekrar puanları vermek için seprom bekliyoruz.

Böylece hem kullandıkça artan sıfırlama ücretinden de kurtulabiliriz.

6. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Bence düşünceniz şu konuda güzel kaslan gemiler için çok ideal bir olay olacaktır.Ancak rütbeli ve full gemiler içinde aynı durum söz konusu olacak.Bu durumda hem sizi kastırmayacaklar hemde kesilmeyecekler.

Keyifli forumlar.

7. ben beğendim :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.