Arge Demo v1.0 Yapım Aşaması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ☼»Ŝ•Σ•R•F•R•İ•Ĉ«☼ tarafından 7 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.

1. Yararlı olabileceğini düşündüğüm oyun hesabınızdan bağımsız bir arge demo yapıyorum ve eklenmesi veya düzeltilmesini düşündüğünüz yerler varsa yorumunuzu bekliyorum.

Not: Videoda hâla yapım aşamasında ve biraz önce çektim. Özellikle açıklama kısmındayım.

Son düzenlenen: 7 Şubat 2016
  2. Merhaba ,

Öncelikle hayırlı olsun :) umarım güzel bir şekilde bitirmek nasip olur. :D Şimdiden çalışmanızda başarılar dilerim. :)

İyi forumlar.

3. Sağolun adminim :)

Sorun çıkmazsa yakın bir zamanda programı deneyecek yetkili arkadaşlardan gönüllü var mı? Tahminen 3-4 gün sonra.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Şubat 2016
  4. GREED

GREED User

Elinize sağlık her ne kadar videoyu izleyemesem de (neti yavaş) güzel bir şey olmuş olmalı :)

5. Orjinali kadar olmasa da idare edecek durumda :)

GREED bunu beğendi.
  6. Abi bu süper bir yenilik ya ! Popüler MOBA'daki gibi etkileşime felan girmeden ne basabileceğimizi ayarlayabiliyoruz.

Bence bu işi daha çok yaymalısın ... çok tutulacaktır bahse girerim :)

7. Bu konudan belli ne kadar tutulacağı :D Fazla bir şey kalmadı ama ara verdim şimdilik.

8. Çok güzel bir çalışma kardeşim ellerine sağlık.:)

9. DraydiBoy

DraydiBoy User

programı +C de yaptın herhalde gercekten güzel olmuş Tebrik ediyorum. :)

Edit: programı bana verme şansın varmı nasıl yaptığın konusunda bilgi edinmek isterim

10. C# ile yaptım. Kaynak kodlarını istiyorsan malesef ki veremem o kadar emek var paylaşmak doğru olmaz.

---------------

Demo için hazır arge dizilimi önerisi olan var mı?

21 kalın (var)
    24 kalın (var)
    Kutu argesi (En kısası yapım aşamasında)

Yapım aşaması bittiğine göre konu kilit sonra geri dönüşüme :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Mart 2016
  11. Merhaba ,

Proje tamamlandığından ve ayrıca konu sahibinin isteğinden dolayı kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.