Arge demo

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Güzel_Günler_Yakında tarafından 15 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar kg arge domosu varmı arge dizilimini nası yapılcagını ögrenmek için

2. Dediğin gibi bir şey yok, test server açıldığında arge satın alıp dizebilirsin gerçi skylabda kurulu değildir. :D

3. bence arge demo su olmalı ya

4. Banada mantikli grldi bunu tekrar ayni yerde bi konu acarak anketle sunabilirsin destrk gelebilir.Sahsrn ben destek veririm bencede olmali

5. Merhaba ,

Arge demosu yani dağıtımın nasıl yapılacağı ile ilgili bir görsel şu anda yok fakat SSS konuları elden geçecek. O zaman bahsettiğiniz tarz bir görsel eklenebilir.

Konuy uygun bölüme taşınmıştır.

İyi forumlar.

6. Demoyu yapmak için kodlama bilgisi gerekmez mi adminim? Benim bildiğim demo argeleri verirsin kaç argeyle istediğin hedefi bulabilirsin gibi olur.

7. Merhaba ,

Arkadaşımızın demek istediği o şekilde bir şey değil yanlış anlamadıysam. Pilot Profili sayfasında argelerin nasıl dağıtılacağını sormuş sanırım.

İyi forumlar.

8. Bilmiyorum ama demo benim dediğim gibi olur 50 arge verilir demoda istediğin gibi dağıtırsın başka oyundaki demoya göre söylemiştim. Aslında aklımda demo fikri var yapılır mı orası sorun :D Akşam vaktim olursa uğraşırım biraz :)

9. Merhaba ,

O şekilde bir şey yapacaklarını pek sanmıyorum ama hayırlısı diyelim. :D :)

İyi forumlar.

10. Onlar yapmazsa biz yapmaya çalışırız hiç mi kodlama bilen yok :D İlk türkçe demo olur :)

11. Merhaba ,

Kodlamaları yapmakla da iş bitmiyor :D sonuçta oyuna eklenmesi gerekiyor. :) Neyse arkadaşın konusunu daha fazla dağıtmalayım.

İyi forumlar.

12. Kıyamet admin başka oyundan örnek vermek yasakmı ?

13. Merhabalar,

Kıyamet adminimiz birazdan forum sayfamızda sizlerle olacak şu an burada değil.Başka oyunlardan bahsetmek ve örnekler vermek çok hoş olmaz,İsterseniz hiç vermeyin.:)

İyi forumlar

14. Demek istediğin demo buna benzermi? Oyun ismi belli değil umarım sorun olmaz.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Ağustos 2015
  15. Merhaba ,

Başka oyunlardan bahsetmek forum kuralları gereği yasak olduğu için başka oyunlardan örnekler vermekte uygun olmayacaktır.

Genel olarak bilenler görselden de ne olduğunu bilecektir. Neden oyunun kendi yetenek ağacını kullanmıyorsunuz ?

İyi forumlar.

16. Yetenek ağacı kalıcı olduğu için demo olarak kullanılamıyor malesef. Sıfırlamak bedava olmalı birde oyunu etkilememeli bunun içinde ayrı bir bölüm olmalı.

17. Merhaba ,

İlerleyen zamanda bir gelişme olur mu bunu şimdiden bilemeyiz. Belki ilerde bu tarz bir şey yapabilir belki de olmaz.

İyi forumlar.

18. Hazır yetenek ağacı var üzerinde oynamalar yapıp oyuna ekleyebilirler. Bu sayede argeyi nasıl daha iyi dağıtacağımıza karar verebiliriz. Hemen fikir havuzuna derdim ama konu kirliliği olmasın :D

19. Merhabalar, yaptığınız çalışmadan dolayı teşekkür ederim. Programı geliştirmeniz için yardım edebilirim. Elimden geldiği kadar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.