Arge dizilimi, savaşmak ve kasılmak

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve godless-tm tarafından 23 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. godless-tm

godless-tm User

Merhaba. Ben rütbesiz savaş gemisi kuruyorumda. Tek yapacağım uridium kasmak ve savaşmak olacak. Bunun için 50 arge dizilimini nasıl dağıtmam gerek?

Bir kaç konu okudum. Oyun stiline göre değişebilirmiş bu. Ben yeri gelecek spectrum alıp grup savaşı yeri gelecek güve avcı konfisinde savaşacağım. Bu konuda yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.

2. yeni başlayanlar bolumunde arge demo var onu indirip biraz ugraşırsan arge sistemini iyice anlarsın sana tavsiyem yaratık mayın savaş gitmen

Luminous ve KAB1R bunu beğendi.
  3. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

@yılmazcan47 üyemizin de dediği gibi Arge Demo uygulamasını indirerek kendinize özel arge ağacınızı şekillendirebilir, oyun içi planlamanızı bu şekilde yapabilirsiniz. Birkaç farklı 50 arge dizilimi mevcut, bazı dizilimlerde mayın hasarından feragat edip şeref ve(ya) tp bonuslarından faydalanabiliyorken, bazılarında tam tersi oluyor. Hatta tamir robotu bonusu kazanacağınız ama yine başka yerlerden kısmanız gerekecek bir diğer arge dizilimi de mevcut. Kesin bir dizilim yok yani, buna siz karar vereceksiniz. :D

İyi forumlar.

4. ateistkeci

ateistkeci User

Dediğin durumla ilgili kendimce böyle bir dizilim yaptım şöyle bırakayım :p

5. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Sürekli arge değiştirmektense genel olarak daha çok savaşarım diyorsan ;

Gemi Gövdesi I : 2/2
    Mühendis : 1/5
    Kalkan Enerjisi : 5/5
    Kelle Avcısı I : 2/2
    Gemi Gövdesi II : 3/3
    Kalkan Sıklığı : 5/5
    Ayarcı : 5/5
    Kelle Avcısı II : 3/3
    Roket Uzmanı : 5/5
    Yanıltma Manevrası : 2/2
    Yanıltma Manevrası 2 : 3/3
    Isı Arayıcısı : 1/5
    -----------------------------37 Arge yapar. Burada Isı Arayıcısına verilip verilmemesi kişisel tercih. 1 verilebilir bazıları 5 veriyor. :D :)

Buradan sonrası sana kalıyor biraz ;

Uzaylı Avcısı : 5/5
    -----------------------------42 Arge
    Gazi : 5/5
    -----------------------------47 Arge

Kalan 3 argeden 2 tanesini

Acımasız 1 : 2/2

Kalan 1 arge'yi
    Acımasız 2 : 1/3
    veya Isı Arayıcısı'na 1 tane vermezsen kalan 2 arge'yi de Acımasız 2'ye verebilirsin.
    Acımasız 2 : 2/3

TP , ŞP gibi şeyleri gemi+tasarım özellikleri , droid düzenleri , destekler vs ile takviye yaparsın. :)

6. Bana göre gazi argesi çöp, sadece npc'den gelen tp'leri artırıyorlar. Görevleri de etkilese efsane olurdu ama.

7. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Benim asıl amacım savaş argesi ile ilgiliydi. :D Gerisi zaten kişinin tercihine kalıyor. :) Tabi ki fonksiyonel olması iyi olurdu ama yapacak bir şey yok. :D Ona bakarsan toplam arge 50'den fazla ama 50 tane dağıtılabiliyor. :D :p