Arge Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *-_GESTAPO_-* tarafından 14 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar,
    35 Argeyim ve bundan sonra argeyi nasıl hızlı kasabilirim bu konuda sizlerin fikirlerini almak istiyorum. Buraya kadar pazar günleri zeta dönerek geldim açıkçası fakat bundan sonrası için 850 ye yakın günlük dosyası istiyor. Zetayla olacak iş değil gibime geldi ve sizlerin fikirlerini almak istiyorum. Sizler nasıl bir yol izlediniz, direkt dükkandan 200-200 mü aldınız yoksa orada harcayacağım uriyle zeta dönerim mi dediniz yada bilmediğim 3. bir yol mu var :)
    Yada argeden önce lf4 ve kalkanları tamamen 16 seviye mi yapılmalı ?( Lf4 ve kalkanların hepsi 12-13 seviye ) Gördüğünüz üzere kafamda deli sorular var, yorumlarınızı bekliyorum :D

2. Merhaba,

Öncelikle konunuzu uygun bölüme taşıdım.

Arge konusunda acele etmemenizi tavsiye ederim ilk önce geliştirmelerinize önem verin daha sonra kendi şahsi fikrimce günlük dosyası için zeta kapısı yapmanız sizin için daha iyi olucaktır.

İyi forumlar..

*-_GESTAPO_-* bunu beğendi.
  3. Cevabınız için teşekkür ederim modum,
    O halde son 3-4 seviye geliştirmeleri bitirip daha sonra arge kısmına yöneleyim. Tabi başka arkadaşların yorumlarını da alabilirsek sevinirim.
    İyi Oyunlar,İyi Forumlar...

4. GRILucid

GRILucid User

Hocam senin 35 argen varsa apisin zeusun da vardır lf4 sayın da çok fazladır bu yüzden kutu anahtarına pek ihtiyacın olduğunu düşünmüyorum. Pazar günleri dışında kapı yapmak zaten hiç karlı değil,1 günde de en fazla 10 kere zeta dönersin o da 1000 dosya verir. %30 indirimle ortalama masrafı 50k civarında oluyor 10 kapı 500k, ama 500kya dosya alsan (%30 indirimle) 2380 dosya alabiliyorsun. 1380 dosya kaybı karşılığında bol miktarda elit cephane toplarsın. Elit durumun nedir bilmiyorum ama amacın arge yapmaksa bence dükkandan almak daha mantıklı.

Geliştirmeleri de indirim yokken yapma bence %25 indirim az değil

*-_GESTAPO_-* bunu beğendi.
  5. Aynen kardeşim apis zeus mevcut ve 16 seviye tüm diroitler. Full lf4 üm, yeni lf4 lerden de 14-15 tane var geri kalan lf4 lerin de seviyesi 12-14 arası değişiyor :) Yeni lf4 ler kafamı karıştırdı o yüzden normal lf4 geliştirmiyorum çünkü normal bir 16seviye lf4 ile yeni lf4 ler arasında fark yok, geliştirmeye harcadığım uri boşa gidiyor gibi hissediyorum bu yüzden(Nasıl olsa yeni lf4 ler öyle yada tamamlanacak ve geliştirdiğim lf4 ler boşa çıkacak ). Orta seviye olarak görüyorum gemimi o yüzden elitlerim yeterli mi evet şu an için yeterli ama açıkçası ḥālā x3 ve x4 için 1-2m göremedim 400-500k bandındalar :D Gün itibariyle çok olmasa da 580k uri var hesabımda ve ne yapacağımı bilemiyorum :) Asağı tükürsem sakal, yukarı tükürsem bıyık hesabı benimki :)

6. kardeş ben elli argeyim ve 30 dan sonrası sürekli olarak hades yaparak oldu sürekli kapı aç yap gg de çıkıyor kapı bitişinde ortalama 8-10 günlük dosya çıkıyor uri ile alırsan zarar edersin kapıya basarsan hem bastıgında dosya vericek hemde kapı bitince ganimet anahtarıyla beraber dosya lf4 te çıkıyor üstelik ucuza açılıyor hafta sonu x2 de yapmanı tavsiye ederim emperor kristalon ayrı 5,000 civarı uri veriyor hediyeler ise
    Uridium: 20,000
    - Cephane: 15,000 UCB-100
    - Şeref: 200,000
    - Tp: 4,000,000
    - arge dosyası: 8
    - Korsan anaharı: 4
    - Gruptaki Herkese Lf4 kazanma şansı
    - Hades İmparatoru başlığı

merih011 ve *LİON*[TET] bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.